Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok ti ismerkednétek olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti ismerkednétek olyan férfival, aki napisza. R.com és ehhez hasonló oldalakkal kezdi a reggelt?

Figyelt kérdés
Azt mondta, az ő napját ezek dobják fel. Excsajok, meg a többi. Megnéztem ezeket az oldalakat, de nekem nem tetszettek. És komoly gondolkodású embernek mondja magát, meg hogy komoly kapcsolatot akar. De ezek az oldalak nem éppen ezt mutatják. Azt is mondta, hogy az apja is egész nap ilyeneket néz.
2013. dec. 25. 10:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
nah pont ezért hagyd a p*csába. Ilyen idiotákkal nem szabad kezdeni, ezektől minden kitelik.
2013. dec. 25. 11:24
 12/18 anonim ***** válasza:
Úgy, hogyha valamiért megharagszik majd rád, kiteszi a meztelen képeidet az oldalra. Komolyan ilyen gyerekes sráccal akarsz kezdeni most komolyan? Szerintem gondold meg!
2013. dec. 25. 11:29
 13/18 anonim ***** válasza:
Dehogy komoly gondolkodású. Most megmondom neked :) Én ismerkednék ilyen sráccal, de aztán úgysem lenne belőle semmi.
2013. dec. 25. 11:34
 14/18 A kérdező kommentje:
nem találkoztunk olyan sokszor, hogy leszűrjem milyen ember. de folyton azt hajtogatja ő milyen rendes. ez is fura. mert ha valaki rendes, nem kell mondania. nem osztogatok meztelen képeket senkinek, szóval ettől nem félek.
2013. dec. 25. 11:42
 15/18 anonim ***** válasza:
Akkor se bízzál meg benne! Még fel kell nőnie.
2013. dec. 25. 11:48
 16/18 anonim ***** válasza:

"folyton azt hajtogatja ő milyen rendes"

Ez tényleg nem jó jel :P

Aki ezt hajtogatja be akarja beszélni magának, hogy ő rendes.

De attól még hátul ott a kisördög..

2013. dec. 25. 13:17
 17/18 anonim ***** válasza:
Én is néha felnézek ilyen "szenny" oldalakra, sőt, régebben puruttya extrémet és bestgore-t is néztem. Nem egészséges elmére vall, mégis tudok komolyan és felelősségteljesen gondolkodni. :)
2014. jan. 4. 19:20
 18/18 anonim ***** válasza:
Én is néztem régen nsz-t és puruttyát is. Talán tizenévesen. Utána ránéztem ezekre huszonévesen is, aztán azt mondtam, hogy nekem erre nincs szükségem, csömör s4r az egész. Ismerek pár olyan embert, akinek szerintem még mindig "ezek dobják fel a napjukat", hát egyik sem él komoly kapcsolatban. Az egyik talán qrvázik a másiknak meg dual sim-es mobilja van és vetésforgóban váltja a nőket, bármit is jelentsen ez. :D Mindenesetre igazat adok az előzőeknek, hogy könnyen kikerülhetsz az oldalra, mert hát ez vicces... Ha összejönnél vele, akkor meg akaratod ellnére bármikor össze tudna hozni rólad meztelen fotót. Ha mégis összejönnél vele, a lényeg, hogy az arcod takard, a többi nem számít. ;-)
2015. márc. 14. 04:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!