Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, tetszik nektek a kocka has?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert elég vékony vagyok és ezért a hasamon látszik főleg a kondizás eredménye, a többi izomzattal még picit levagyok maradva. Az izmos hasat is olyan vonzónak találjátok, mint pl. a kidolgozott mellkast,bicepszet?2010. máj. 12. 15:35
11/22 anonim válasza:
nekem nem. nekem az izmos karok, lábak, meg az izmos hát tetszenek, azon kívül inkább legyen mackós. ne ilyen gizda kockás hassal....azon nem jó feküdni...:D bár attól is függ hány éves vagy....mert nekem mondjuk olyan 15-16 éves koromig nagyon bejöttek a vékony fiúk kockás hassal...:D akkor biztos tetszettél volna...:D
12/22 A kérdező kommentje:
Mármint, h lehet-e ez is olyan vonzó a lányoknak, mint egy kidolgozott bicepsz, vagy bármelyik más izom.
2010. máj. 12. 15:46
13/22 anonim válasza:
Szerintem a legtöbb (normális) lánynak azért nem tetszik a kocka has, mert ahoz társul egy bizonyos stilus, és videlkedés (tisztelet a kivételnek), ami nagyon ellenszenves.ha látnám, hogy normális vagy, akkor engem biztos nem zavarna a hasad.:)de én is inkább bicepsz és hátizom párti vagyok.:)
14/22 anonim válasza:
jó neked ember xD én már fél éve edzek keményen hasra,de csak a tetején jött ki 2:/ ,pedig nem vagyok elhizva,meg van izomzatom azon kivül,de ez valamiért nem sikerül 15/F
15/22 A kérdező kommentje:
Mondjuk a hasizom egyáltalán nincsen szem előtt, ellentétben a bicepsszel, szóval mindenképpen először a személyiségemet ismerné meg és aztán a hasamat :) Úgy látom a legtöbben azért inkább más izmokért vagytok oda, igyekszem azokon a területeken is haladni akkor.
2010. máj. 12. 15:59
16/22 anonim válasza:
egy izmos jotestu pasin is jo fekudni.Nekem bejon a kockas has es ha valakinek jo teste van.de legyen aranyos es ne vigye tulzasba.Persze ha a szemelyisege 0 akkor eselye sincs.Az tobbet szamit
17/22 anonim válasza:
van valami dal, már nagyon régen hallottam, de "itmos kocka has, üresfej, bronzos bőr és kék szemek..." ennyi jutott eszembe xD, amúgy nekem bajön, ha helyes is vagy
18/22 anonim válasza:
jajj bocsi javítok *izmos kocka has...
19/22 anonim válasza:
Hát, van olyan fiú, akinél tetszik, de van akinél,meg nemazt nézem! De egyépként, igen, nekem tetszik!:D
20/22 anonim válasza:
Egyáltalán nem. Sőt, kifejezetten undorodom a kondiba járó srácoktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!