Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, akik hangoztatjátok, hogy nettó ötszázas fizu alatti pasival nem álltok szóba, ti mit visztek a kapcsolatba?
Ha annyit megkeres mint én (400 ezer) akkor semmi probléma.
Ez átlagnak számít Budapesten! Ne a takarítókat, meg a gyári munkásokat vegyetek ide. Ők keresnek 250 e nettót.
Nettó 650-es fizetést, lakást, autót és a befektetéseimet viszem.
Ha zavarnak az "anyagias" nők, építs külföldön karriert, ami után nem kell hasra vágódni egy jobb magyar multis fizutól.
18
Volt olyan barátnőm, ahol ő sokkal többet keresett mint én. Engem nem zavart, de ő nem bírta megérteni, hogy az egy dolog, hogy kevesebbet keresek mint ő, de a munkám szeretem, és a munkahelyi légkör is jó. Nekem még ma is hihetetlen, hogy egyenlő arányban szálltam be mindenbe, és ez még sem volt jó, vége is lett 2 év után.
"Majd ő teremti meg azt a családi légkört amit szeretnék?"
Te figy, ha a családi légkör megteremtését egyedül a nő feladatának tartod, akkor ő joggal várja el tőled a komplett anyagi hátteret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!