Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külföldre költözött magyarok! Helybéli párotok van? Hátrány a magyarság külföldön, ha párkeresésről van szó?
Magyar nőként osztrák barátom volt 7 évig, azóta már szakítottam. Ő maga nem nézett le, de a családja. Amikor látogatóba voltunk anyukámmal náluk kikérdezték anyámat hogy milyen volt a gyermekkora magyarországon, volt mit ennie??!
Wtf
Nemetorszagban elek, 32 eves Nö vagyok. Rengeteg magyar el a környeken. 90%-ban azt mondom, hogy magyar párt szeretnek. (a maradek 10%-ot meghagyom, hiszen barmi megtörtenhet)
Gyakran jarok haza, fontosak a csaladtagjaim, a baratok is. Hiaba beszelem jol a nemet nyelvet, valahogy nem vonz, hogy külföldi parom legyen.
Férfi vagyok.
Angliában élek.
Lengyel menyasszonyom van.
Az első két év nehéz volt mert nem volt jó az angolom, így magyar nőkkel próbáltam ismerkedni. Már most tudom, hogy le leszek pontozva.
Sajnos mindegyik magyar nőnél azt tapasztaltam, hogy rendezetlen élete van és kétségbeesetten keresgél.
Eleve a felhozatal sem volt jó, de a legtöbben azt éreztem, hogy nem mond igazat.
Volt aki filtert használ a képéhez és mikor élőben megláttam kifordultam a helyről ahol voltunk.
Volt egy másik akivel lefeküdtem isteni volt a,szex, de kiderült, hogy már 3 gyereke van és mindig az volt az érzésem, hogy valamit titkol. A gyerekeit otthon hagyta Magyarországon ez is fura volt.
Kb 1 hónap múlva kiakadt, hogy mi az, hogy nem vagyok belé szerelmes és nem költözök a házba amit bérel mert nem tudja egyedül fizetni.
Én egy másik városban laktam és ott volt a munkám is. De természetesen kiakadt, hogy miért nem lépek ki és segítek neki mert nem tudja egyedül fizetni a bérleti díjat.
Szóval nagyon szenvedtem.
Még volt több sztori csak hosszú.
Végül tinderen megtaláltam a mostani páromat. Ő is egy másik városban lakott, de sokkal jobb helyen mint én. Féltem, hogy mi lesz ha nem értem az angolját, de ezzel nem volt gond.
Az első randira palacsintát vittem neki. Lehet ezzel győztem meg.
Az angol lányok úgy hadarnak, hogy 1 nap után nem bírnám velük. Teljesen más az angol humor. Ami magyarul vicces az sokszor angolul nem és fordítva is igaz.
Mikor még szingli voltam online volt, hogy ismerkedtem egy angol nővel. Mikor megtudta, hogy magyar vagyok letíltott..
A lengyel kultúra közel van a Magyarhoz a lengyel konyha is.
Ami nagy plusz, hogy neki rendezett élete volt és van és megbízható. Ez nagyon nagyon fontos.
A 8-as kommentet lepontozták, de ezt látom én is magam körül, amit leírt a hozzászóló
Németországban élek és egyáltalán nem vágyom külföldi férfire. Az ember az anyanyelvén van otthon.
N48
15-ös
Nem, mèg a màsodik nevem sem Viktor 🙂
Miért?
Miben tér el a közösség/ egyén véleménye a tiedtől?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!