Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Budapesten tényleg nehezebb helyzetben vannak a nők ismerkedés terén ugyanis az incelek által hangoztatott férfitöbblet Budapesten nem érvényesül, ugyanis már 20 év felett kialakul egy nőtöbblet?
Teljesen meglepett ez a KSH által közölt adat, igaz hogy régebbi de nem gondolnám hogy van változás ha erre még ráadjuk azt hogy a homoszexualítás most jobban elterjedt a férfiak körében, ott igen csak jobb helyzetben lesznek a férfiak..
Az a férfi meg nőtöbbletezés annyira ostoba, hogy a falra lehet mászni tőle.
Ez kizárólag akkor okozna problémát, ha egy roppant konzervatív társadalomban élnénk, ahol mindneki 16 évesen összeházasodik a párjával, akibel aztán élete végéin együtt marad. De könyörgöm, a párok ötpercenként cserélődnek... Mindnekinek és bárkinek lehetősége van párkapcsolatot teremteni.
Én 2 éve végeztem Budapest 15 forgalmas pontján egy kis saját kutatást a nemek arányáról. Úgy hogy 3 órát álltam egy ponton és számoltam hány fiatal nő és hány fiatal férfi megy el.
És mindenhol kb. 1,4x annyi férfi volt. Ha ezt Budapest teljes lakosságára kivetítjük akkor bizony kijön a matek, az százezres nagyságrendű férfitöbblet, nőhiány a fiatal korosztályban.
Ezért van ennyivel több férfi társkeresőkön is.
Negatív.
Ahogy írták a férfitöbblet kb 60 körül jön.
Rengeteg az özvegyasszony.
Csak ha 2 utcát nézek kb 10 özvegy nő és kB 1 férfi
15
Hűha, nagyon reprezentatív tanulmány.
Elég reprezentatív. Nem 5 percet hanem 3 órát álltam mindenhol. És 15 különböző helyen, különböző napszakokban végeztem a felmérést.
Ez már statisztikailag relevánsnak számít, egyetemi közgazdasági alapelvek szerint is. Akár szakdolgozatban is felhasználhatnám, és elfogadnák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!