Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mit gondoltok a nálatok alacsonyabb pasikról?
Selejtes lúzerek? Vicces hobbitok? Undorító véglények?
Hölgyeim, csak őszintén!
Engem se vonz, aki a másik ember értékét abban méri, hogy hány centi magasra nőtt.
Ami a tragédia, hogy a nők 99%-a ilyen.
Szóval bszhatom!!!
Nekem nem kell hazudozni!
Írjátok meg: Selejt szar férfi vagy, bszodj meg magadban mert alacsony vagy.
Csak a magas pasik érdemlik meg a boldogságot.
Olyan ösztönök vannak a génjeikben hogy a férfi 180+tól indul. Minden lánynak ekkora előember kell, az a baj a kis 160 centiseknek is, hátha megvédi őket a nagy semmitől ami állandóan rájuk leselkedik. De azt se értem az miért baj ha pont egymagasak a férfival vagy + - 2-3 cm van köztük. Szerintem ortopéd kinézetük van az ilyen magas pasiknak dehát nincs izlésük a nőknek.
Csak hogy biztassalak Forma1 pilóták, harckocsizók, vadászpilóták, tengeralattjárósok mind 180 alatti férfiak. Japánok is alacsonyak ott voltak a szamurájok, ninják. Mongolok szintén végighóditották a világot, lovas harcnál is előnyösebb az alacsonyan lévő súlypont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!