Ilyen durva narancsbőr júniusig javítható még szerintetek valahogy?
2022. márc. 30. 20:32
1/13 A kérdező kommentje:
Genetikailag hajlamos vagyok rá, meg a hízásra is, tavaly még szódával elment, rövidnadrágot mertem hordani, de 1 év alatt nagyon elengedtem magam, és ez lett. Kg-ban mérve csak 1 kg jött fel, de durván elnarancsbőrösödtem, 31 éves vagyok, még nem is szültem. Nagyon gáz tudom.
2022. márc. 30. 20:35
2/13 anonim válasza:
Durva narancsbőr?? Hol? Sokkal rosszabbra számítottam. Egyáltalán nem csúnya.
Nekem pl. sokkal rosszabb, pedig még nem szültem és fiatalabb vagyok tőled.
Én szaunázni járok heti 3-4-szer, 15 perceket megyek, utána zuhany és hideg merülőmedence.
Sok folyadék, mozgás, hogy pörögjön az anyagcsere. Mellőzd a feldolgozott ételeket.
3/13 anonim válasza:
A narancsbőr a legkisebb problémád, ha 1 kg-al több vagy pont ennyire megvolt 1 éve is. 10-15 kg fogyás, és rendszeres mozgás javít rajta.
Ez júniusig nem fog összejönni, de vígasztaljon, hogy tavaly is pont ezt látták.
4/13 anonim válasza:
Én is kb 10 kg fogyást javasolnék, javítani fog a helyzeten.
5/13 anonim válasza:
Nem azért, de elég jó segged van :D
6/13 anonim válasza:
Szerintem teljesen rendben van, sőt! Egy kicsit eljarsz kondiba heti kétszer és rendben lesz.
7/13 anonim válasza:
Ha egy év alatt lett ilyen, az nem fog pár hónap alatt eltűnni, de javulni tud, ha mostantól odafigyelsz rá. Kalóriadeficites étrend kéne, és súlyzós edzések (a fogyást zsírból értem, mert amúgy jó alakod van, de látszik, hogy zsíros vagy, főleg hastájékon). És igyál napi 2-2,5 liter tiszta vizet.
8/13 anonim válasza:
Ja és a 10 kg az borzasztó sok, nem tudom kit néztek, 3-4 kg zsírból fogyás már bomba alakot eredményezne a kérdezőnél! Főleg ha izomból pedig feljönne tisztán 2-3 kg... Írtad, hogy hízásra hajlamos vagy, hát ha sportolás nélkül van ilyen alakod, és 1 év szemét életmód mellett, akkor szerencsés vagy!
9/13 anonim válasza:
Irány kondi, bicikli, futás, kicsit korrektebb étrend (járj utána, kérdezz szakembert). Semmi vész, ez egy potenciális csodasegg.
10/13 anonim válasza:
Persze, egy hónap alatt is sokat tud javulni. Kerjlni kell a feldolgozott etwleket, cujrot, tul sok sot. Erdemes tobb halat enni (omega 3). Es 'tisztán enni'és már azzal sokst tud javulni, hamar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!