Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sütésnél (süti, keksz, palacsi...

Sütésnél (süti, keksz, palacsinta, stb. ) kiváltható-e a búzaliszt zabpehellyel vagy zabkorpával?

Figyelt kérdés

Milyen esetben, melyikkel váltható ki, zabpehellyel (összezúzva)vagy zabkorpával? Melyikkel jobb?

És a panírmorzsa korpával?

Egyáltalán "megéri-e" kiváltani, hiszen még több kalória is van benne, mint a lisztben? (A tk. liszt elég drága, s a zabpehely olcsóbb).

Köszi!


2012. máj. 16. 16:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Megéri kiváltani mert a búzaliszt gyorsan felszívódik és hamar éhes leszel tőle,a tk liszt/zabpehely meg rostos és lassú felszívódású tehát később éhezel meg. Én palacsintát készítettem múltkor rozskorpából és nagyon finom lett,még a nem-diétázó anyukámnak is ízlett,zabpehelyből pedig mikrós sütit és zabkekszet csináltam. Kísérletezz és meglátod hogy neked mi felel meg :)
2012. máj. 16. 17:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Megéri kiváltani én is kiváltottam már egy ideje.
2012. máj. 16. 18:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen
2012. máj. 16. 19:50

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!