Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nincs étvágyam 1 hónapja,...

Nincs étvágyam 1 hónapja, mitől lehet?

Figyelt kérdés

Nincs étvágyam, de azért muszáj enni, de jól lakok 5-6 szem szőlővel például, főtt ételből elég 1 kanálnyi leves.. :S

Voltam vérvételen, minden normális érték volt, a háziorvos nem tudott mit mondani, nem utalt be sehová.

Alig van energiám már, 1 hónapja alig eszek, fogytam 12 kg-t is.

2012. szept. 25. 12:52
 1/8 anonim ***** válasza:
0%

Vérvétel semmit nem mutat, nem az orvosodtól kéne segítséget kérni.

Jól is tetted, hogy ide írtál, mert ugye más megközelítéssel kezeljük a helyzeted, mint az orvosod.

Először is, vannak hagyományos kínai orvoslást végzett orvosok, őket kell megkeresni (ha nincs ismerősöd, Pesten tudok ajánlani).

Másik, hogy mit eszel. Nem feltétlen azért eszünk, mert éhesek vagyunk. Te keveset eszel, de alig-ételt. Húst kéne enni, táplálékot nem kis szőlőt meg levest.

Az eredeti problémán biztos lehet segíteni, az utóbbi tanácsot fogadd meg - de kikérdezheted majd a HKO orvost is.

2012. szept. 25. 13:13
 2/8 A kérdező kommentje:
Bocsi nem írtam le, de idióták válasza nem érdekel.
2012. szept. 25. 13:21
 3/8 anonim ***** válasza:
29%

?

Egyelőre még egy idióta sem írt.

Valami bajod van, nem eszel mert nem kívánod. Leírtam, hogy ettől függetlenül egyél (normális ételt, tehát húst, zöldségeket), és hogy mivel az orvosod az égvilágon semmit nem tud kezdeni az állapotoddal, keress fel olyat, aki ért az emberi testhez, valóban tud segíteni beteg embereken.

Ezt a stílust pedig azonnal fejezd be, ugyan semmivel sem tartozol a segítségemért, de ne legyél bunkó.

Pesten keresd őket

[link]

2012. szept. 25. 13:24
 4/8 A kérdező kommentje:

Nem fogom keresni, mert nem érdekelnek a kínai kuruzslók, nem fogok jógázni sem, a többi tanácsodról ne is beszéljünk.

Olyan stílusban írok, amilyet megérdemelsz.

2012. szept. 25. 13:26
 5/8 anonim ***** válasza:
55%
Hogy te mekkora tapló vagy, így kérj segítséget. Bunkó! Amúgy ugyanez volt a problémám, de le nem írom neked, eszem ágában sincs segíteni.
2012. szept. 25. 14:25
 6/8 A kérdező kommentje:
Igen, tapló vagyok, mert ez az idióta mindenhova írja ezeket a baromságait, amire senki sem kíváncsi. Az utóbbi napokban legalább 5 kérdésemhez írt, és nem adta fel, írt még többet és többet, hiába mondtam, hogy engem ez NEM ÉRDEKEL.
2012. szept. 25. 14:26
 7/8 anonim válasza:
hülye bunkó vagy szerintem is remélem éhendöglesz....
2012. szept. 28. 12:09
 8/8 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok mérges azért, mert ilyen vagy. Egy pékségben vásároló kisgyerek látványa több érzelmet vált ki belőlem. Mert az szomorú, te meg majd rendbejössz..

Sajnálom, hogy nem tetszik a valóság. Nem emlékszem, hogy több ilyen kérdés is lett volna.. Nincs is kint felhasználóneved, honnan tudjam hogy te nem vagy kíváncsi rám?

De egyébként te az orvosoddal is ezt csinálod? Lekuruzslózod amikor felír egy gyógyszert (oké, ebben egyetértenék veled) és így viselkedsz vele?

Te vagy beteg, meg az emberek többsége körülötted. Akik változtatnak, olyasmi irányba amit én ajánlok, azok érdekes módon jobban lesznek (meggyógyulnak).

Most ezért kérjek elnézést tőled?

Mégis mit vársz, rosszul vagy és az állapotodon kéne javítani, ami nem megy akárhogy. Gyógyszerekkel nem fogsz eredményt elérni.. Vizsgáltathatsz vérképet, lehet hogy kiderül egy fertőzés.. De amiket írok semmit sem vesztenek a fontosságukból.

Ha ezt nem fogadod meg csak mert unszimpatizálsz velem, azzal csak magaddal tolsz ki..

Sajnálom, de téged nem sajnállak, mert egyedül saját magad és a hozzáállásod gátol meg a gyógyulásban. Felajánlanám a világ legjobb orvosát, arra is nemet mondanál..!

2012. szept. 28. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!