Ez fogyókúrás kaja? Melyik napszakban egyem?
Bocs, de a feléig olvastam csak. A "szakcikkekkel alátámasztott" rendkívül tudományos dolgokhoz, miszerint a szénhidrát nem raktározódik zsírként, nem szólok hozzá inkább semmit... inkább a kalóriás dologra reagálnék.
Nem úgy értettem. Tehát ha naponta beviszel 500 kalóriányi kakaóscsigát, azzal azt éred el, hogy nem adod meg a szervezeted alapvető működéséhez szükséges anyagokat, tehát tulajdonképpen koplaló üzemmódba kapcsolsz, és elkezdesz izmot bontani(tehát mennek le a kilók, de nem zsírból). Ilyenkor nincs mit "elégetni", mert nem ettél semmi emberi ételt. Viszont mivel semmi mást nem tudsz kezdeni azokkal a kalóriákkal, szépen raktározod őket zsírként.
Ezt írtam előbb is, csak tömörebben. A későbbiekben ha nem haragszol, már nem fogom olvasni a beszélgetést, belefáradtam a legutóbbi kommentedbe...
Dehogy haragszom, örülök neki :)
Illetve azt megkérdeztem volna, hogy mennyi kalóriát tud szedni a test izombontásból. Mert ha nagyon sokat nem, akkor kénytelen zsírt is bontani, hisz égetnie kell... A testünk fenntartása energiát igényel, ebben azért még biztos vagyok :D Illetve ha már nincs sok izom, akkor főleg a zsírraktárokra kerül a sor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!