Mennyire hatásos az Ab King Pro hasizom erősítő gép?

válasza:

válasza:Nem ajánlom! Annyit biztos, hogy nem, mint amennyi az ára! Vegyél egy haskereket!
Itt láthatod, hogy hogyan kell használni:
www.youtube.com/watch?v=v9I9qTY-ppc
Kezdetben térdelésből könnyebb. Nagyon hatásosan fejleszt a teljes hasizmot. Szerintem nagyon jó! Én a Hervisben vettem 2000ft-ért!! Verhetetlen!!!!!!!!!!!
Nekem nagyon bejött az Ab King Pro!!!
Rendszeresen fáj a hátam, de ettől a géptől nem csípődöm be (míg a hagyományos, felülős gyakorlatoktól seperc alatt kifeküdtem!)
Több, mint egy éve csinálom az Ab King Pro-s gyakorlatokat (napi 40-50), és a hatás is látványos!
Kapcsolódó kérdések:
Ha pl este kimegyek futni akkor hány perc hatásos?Illetve mondjuk hajnali 3kor is kilehet menni futni egyet?
egyik internetes oldalon olvastam pár tippet vagy ez? és a napi fél óra lépcsőzés? vagy a zumba? 10kg-t kellene lefogynom ... 16éves vagyok vagy szerintetek a fogyokúrás tabletta segít?
Az nem érdekel, hogy tahó stílusban beszél, csak az étrendre vagyok kiváncsi.
Norbi update módszer szerint étkeznék, azaz délig akármit ehetek kis mennyiségben, pl reggelre 1 alma meg joghurt, ebédre meg amit éppen adnak az ebédlőben, persze kisebb adagban. Munka után (4 után)pedig 20 perc ellipszis tréner + 40 perc Rubint Réka teljes testedzés....
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!