15 kg fogyás után hogyan néz ki az ember bőre?
Figyelt kérdés
Nagyon lógni fog? Vagy az még szépen kisimul? Huszonéves vagyok, szóval reménykedhetek abban hogy feszes lesz a bőröm még?
Kicsit félek tőle, a hasamon, csípőmön és a combomon látszik meg a legjobban. A doki szerint sem ártana fogynom, de félek hogy hogyan fog kinézni a bőröm utána.
163/75 vagyok jelenleg és 60 kg szeretnék lenni.
2014. máj. 16. 12:34
1/9 anonim válasza:
Ne aggódj, még semmi nem látszik 35-40kg leadása után kezd látszani.
2/9 Andizsuzsi válasza:
Ha okosan, ésszel fogysz, nem 2 hónap alatt akarod a 15 kilót leadni, és a megfelelő edzésről sem feledkezel meg, akkor szépen fog a bőröd is alkalmazkodni a fogyáshoz.
3/9 anonim válasza:
egyik hogy ez egyén függő, de ha sportolsz akkor kisebb rá aze sély hogy megviseli
4/9 anonim válasza:
Nekem ennyitől nem lógott. 37 évesen fogytam, lassan, élvezettel, de csak a feleslegem kb. felét. Volt némi mozgás is, nem sok.
5/9 anonim válasza:
Nem jellemző ilyen súlyfeleslegnél. Személyfüggő,de általában 25-30 kiló már meglátszik.
6/9 anonim válasza:
Nekem ennyitől semmi baja nem lett a bőrömnek 26 éves koromban. (165/65-->48)
7/9 anonim válasza:
95 kg-rol fogytam le 65-re 183 cm vagyok (15 évesen) sportoltam mellette rendesen és nem látszik ;) (kenegesd magad krémekkel is)
23/F
8/9 anonim válasza:
Itt nézd meg azokat, akik lefogytak, van köztük, aki 30 kg-ot is leadott (persze közben sportolva) és a börükkel semmi baj:
9/9 anonim válasza:
20 kg-ot fogytam és semmi nem látszott,ugyanolyan feszes.31 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!