Milyen első cipőt vettél gyermekednek? Márkát is írjatok, és tulajdonságokat!
A Falcon, Elefanten és a Bopy cipők jók? Van ezek közül nektek valamelyik?
Így április vége felé milyet érdemes venni, zártat, nyitottabbat?
Elefantent akartam, de nem volt méret, így Siesta lett.
Az Elefanten szerintem jobb!!!
A Falcon nekem nem jött be, egyáltalán nem hajlik a talpa, nagyon merev.
Egyébként én még zártat vettem (múlt héten), de nyárra kap szandit. Azt már Elefantent szeretnék...
D.D. Step..........nagyon bevált a torkos lábú kicsikémnek. Határozott terveim voltak márkát illetően amikor elindultunk vásárolni. Miután sorra kudarcot vallottak a márkák, ezt találtuk, ebbe az egybe ment bele a lába. Gyönyörűen megy benne, nagyon praktikus a gumírozott orrész, elvégre ők még a mászást is előnyben részesítik, így nem kapja le egyből a beton a cipő orrát. Bőr, jól szellőzik, könnyen hajlik a talpa, ami maximálisan csúszásgátlós, jól fogja a bokáját......szóval csak jót tudok erről a márkáról mondani.
Bevallom töredelmesen, hogy én erről a cipőről csak itt olvastam, nem is tudtam, hogy itt ebben a városban is tudok ilyet vásárolni. Nagyon kellemesen csalódtam, nyárra ugyanebből a márkából szeretnék egy szandit is venni. Ja és tudom, hogy utolsó szempont, de nagyon kis dizájnos csajos csukák ezek........de fiúba is voltak jók
Szia!
Én 1 hónapja pont ezt a témát bújom mivel a 11 hós fiam felállt és tipeg!
Eléggé körberágtam a témát:a lényeg,hogy magas,kemény,zárt kérgű legyen,könnyen hajlítható,ne legyen benne harántemelő,bőr legyen.
Szinte itt az előző válaszolók már le is írták milyen márkájú a jó cipők csak a lényeg szerintem,hogy vidd el a babádat is felpróbálni mert pl nekem a Brendonba nagyon tetszett a Falcon(nagyon vékony,puha bőr minden feltételnek megfelelt még árban is jó volt)csak éppen nem ment rá a fiam lábára mert magas a lábfeje!Ezen kívül még próbáltunk Elefantetnt na há lehet csak én fogtam ki de annak olyan kőkemény volt a talpa,hogy alig bírta behajlítani!na és végül Siesta maradt de már én szandált vettem(már most fölösleges szerintem zárt)csak olyan aminek az orránál is vanegy bőr csík tehát a lábújjhegyeit is védi!A siesta régen nagy buflis harántemelős cipőket gyártott de már most ebben sincsennek harántemelők!Szóval én is összegyüjtögettem egy pár márkát de végül is úgy is azt veszed meg ami a babád lábára illik és kényelmes neki!
Egy pár pl:
Siesta
Falcon
D.D.Step
Elefanten
Superfit
Clark's
Asso
remélem tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!