Hogyan kell szoptatni? Mit csinálok vajon rosszul? Mikor lesz ennek vége?
Pici lányom 38+1 hétre született, 3300 grammal. Születése után bele esett ebbe a sárgaságba, nagyon aluszékony volt, de majd egy hét alatt már változott. Eleinte csak 5 perceket szopizott 2 óránként, amikor a csecsemősök kihozták a kék fény alól. A nővérkék mindenben segítettek, a mellbimbóm is belerakták párszor a szájacskájába, mert nem nagyon akarta bekapni. De most, hogy már itthon vagyunk nincs ki segítsen. Keresi a cicit, kéri is a cicit, de eltelik néha nem is kis idő még rá tud kapni és van úgy, hogy 2 perc alatt kiköpi. 10 percnél többet nem szopizik, néha 1,5 óránként kéri, néha 3 óránként sem, ilyenkor felébresztem.
Tudtok valami tanácsot adni hogyan lesz hatékonyabb a szopizás? Hogyan tudna hamarabb rákapni és 20 perceket is rajta lenni?
Mennyi idő múlva várható javulás? Mikor fog elkezdeni aktívabb lenni?
Rendben köszönöm.
Van mérlegem, kaptam, de nincs benne elem, de párom hoz délután, így majd méregetem. Már csak a saját megnyugodásom miatt.
hívj fel egy szoptatási tanácsadót! nagyon sokat tud segíteni!
szerintem ha így is hízik, akkor szerencséd van. van, aki hamar meg tudja inni az adagját. de ha keveset inna, akkor kell segítség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!