Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szülés után 6 héttel csinálhat...

Szülés után 6 héttel csinálhatom Rubint Réka kismamatornáját?

Figyelt kérdés
Császármetszésem volt és eléggé megmaradt a hasam. Tudom, hogy ez kellene, hogy izgasson a legkevésbé, de én mégis szeretnék tenni ellene. Itt a neten olvastam, hogy Rubint Réka kismamatornáját, a 3. trimesztert, lehet csinálni. Tényleg lehet? Külföldön élek, így nem tudom megkérdezni otthoni orvosoktól, ha valaki ezt tanácsolná.
2011. aug. 23. 20:35
 1/1 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom, hogy 6 hét után el lehet kezdeni tornázni a császárosoknak is. Réka utolsó trimeszteri tornája pedig minden bizonnyal haskímélő :)

Tehát akkor nyugodtan :)

Belekezdesz, aztán ha megerőltetőnek érzed, akkor vársz még.

Réka 2 héttel a műtét után már nyomta :))

2011. aug. 23. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

7 hónapos babámnak, csinálhatom már rántással a főzelékeket?

Persze minimális rántásra gondoltam,eddig csak krumplival sűrítettem.Ja és a paradicsomos krumplit csinálhatom bolti sűrített paradicsomból?

Ha csak kóstoltatni akarom a babát, nem az a cél, hogy kiváltsam a szopit, akkor csinálhatom így?

Csak szeretném, ha ismerkedne az ízekkel. Adhatok neki másféle ételt, akkor is, ha egy fajtából még nem eszik meg rendes adagot? Pl. már kapott pár kanál főtt krumplit, pár kanál répát és almát. De egyikből se sokat. És nem is minden nap. Csak nyalogatás szintjén. Ma...

Ha a tejpépre az van irva, hogy Ha-s tápszerrel kell keverni akkor azt vízzel nem is lehet?

Véletlenül rosszat vettem, de anyatejes a babám, gyümihez adnám, csinálhatom neki vízzel?

Nem tudtam rizstejet venni.1 eves lanyom tejbegrizet csinalhatom kokusztejjel vagy jobb ha tapszert hasznalok?

Ha olvassa angliai anyuci: Te hol veszed a rizstejet ha hasznalsz?Ha nem hasznalsz lattal mar valahol?

11 hós babámnak csinálhatom így a cukkinit?

Vöröshagymát apróra felszeletelném és olivaolajon megfuttatnám. Hozzákeverném a darált csirkemellet, kicsit lepiritanám, fűszerezném. Cukkinit félbevágnám, kikaparnám a belsejét és felkockáznám. Ezt kicsit megpárolnám, összekeverném a darált hússal, majd visszatölteném...

Tejbegrízt készítenék 8 hónapos babámnak. Rizstejet vagy zabtejet használjak?

Csinálhatom sima búzadarából vagy legyen inkább tejberizs?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!