Elképzelhető, hogy egy feszes vagy laza gyerek nem tanul meg járni?
Mármint, azért mert ez a "baja" van és nincs más szervi baja?
Mindenki megtanul, csak max. később?
Köszi!
Már járunk Dévényre.
Csak lassan haladunk!
És valahogy felmerült bennem,hogy lehetséges-e,hogy pl. nem segít a terápia és mondjuk nem fog járni egy baba?
Meg fog tanulni járni, csak nem biztos, hogy az egy éves szülinapján már körbejárja a tortáját.Az én lányom enyhén laza a karjában, lábában, fél év Dévény torna, babaúszás, egy éves kora után heti egy HRG után eljutottunk oda, hogy 18 hónapos múlt 4 napja, de még nem jár..Részemről totál ki vagyok készülve, mert még állni is csak egy kézzel kapaszkodva tud.Már a férjem is aggódik, pedig ő nem az a fajta..Lassan beleőszülök ebbe, és nem segít az sem, hogy boldog-boldogtalan a családban, az utcán, a boltban, minden percben megkérdezi: megy már?? Már hülyét kapok!
1: nem tehetünk róla, se mi, se a gyerek
2: megtettem mindent érte, helyette nem tudom megtanulni, szóval ettől én nem vagyok rosszabb anya
3: a kicsi irányít, ő tudja, mikor képes rá
4: látta fejlődésneurológus, aki szerint egészséges, és az ég világon semmi hátránya nem lesz abból, ha később indul el.( persze anyósom okosabb az osztályvezető főorvosnál is)
5: bátortalan, törékeny kislány, aki imád mászni ráadásul
Szóval nekem hullik a hajam rendesen, de az utóbbi 3 napban robbanásszerűen beindult a mozgása, már majdnem elindult.
Köszi! Aranyosak vagytok!
Nekem nem is az a lényeg,hogy egy éves korában szaladjon,hanem,hogy valamikor biztos járjon!
Kedves utolsó!
Szurkolok a babádnak!:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!