Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van olyan receptem, hogy...

Van olyan receptem, hogy körtés finomság, és azt irja, hogy a körtét a krumplival fedő alatt alulfoliába sütöbe puhára párolom. De azt hogyan kell, pl. belerakom tepsibe, teszek alá valami olajat, és meggyujtom a sütöt? Vagy hogyan?

Figyelt kérdés
nem tudom,mert nem volt bövebben leirva.6 honapos a fiam
2010. júl. 9. 14:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia! Ha alufoliaban van akor mar nem kell a fedo. A kortet es krumplit megpucolod, megmosod, mindegyiket kulon alufoliaba csomagolod, rateszed a tepsire (nem kell semmi zsiradek, olaj) es neha megszurkalod hogy lasd, megpuhult-e. Szerintem fel ora alatt keszen kell lennie.
2010. júl. 9. 14:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 A kérdező kommentje:
igen de a sütöt bekell kapcsolni?igy nem fog megégni,hogy semmi zsiradék nincs alatt?bocsika,a hülye kérdésekért de nagyon kezdö vagyok,és muszáj föznöm neki,mert üvegeset nem eszi meg.köszi
2010. júl. 9. 14:46
 3/6 anonim ***** válasza:
A sutot persze hogy be kell kapcsolni, maskepp hogy keszulne el? Csak ne legyen nagy langon az a fontos. Az alufolia pedig nem eg, igy ha bele csomagolsz barmilyen kajat, akar hust is (en csirkecombokat szoktam igy kesziteni), az sajat leveben fo meg, nem kell plussz zsiradek.
2010. júl. 9. 14:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:

Eloszor bekapcsolod a sutot ne nagy langra varsz gy kicsit mig atmelegszik, majd 10 perc mulva beteheted a becsomagolt finomsagokat.

Sok sikert!

U.I. en sem voltam jobb annak idejen...:)))

2010. júl. 9. 14:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez aranyos volt,hogy be kell-e kapcsolni a sütőt???!!Lányom sem eszi az üvegest,szintén így készítem neki a legtöbb ételt,husit zöldségekkel,nagyon hamar kész és finom.
2010. júl. 9. 15:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:

Erre gondoltál?

[link]

Itt úgy írják hogy vagy fedő alatt párolod, vagy sütőben sütöd.Nem kell alufólia, mert csak pár percig kell betenni, annyi idő alatt nem ég el(én az almát szoktam így csinálni). Annyi a különbség, hogy a sütőben édesebb ízű lesz.

2010. júl. 9. 16:02
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!