Hogy beszéljek a párommal arról, hogy gyereket szeretnék?
Eddig még nem nagyon beszéltünk a dologról,neki van egy lánya,akivel nem tartja a kapcsolatot,én még fiatal vagyok,szóval nincs gyerekem.
De én már annyira szeretnék egy kisbabát és nem tudom,hogy Ő mit szólna hozzá.
Az anyagi helyzetünk nagyon jó,nem jelentene gondot egy baba.
Általánosságban, puhatolózva.
A lányával hogy-hogy nem tartja a kapcsolatot?
Vigyázz, figyelj, hogyan bánik másokkal, hogyan beszél előző párjáról. Hasonlókra számíthatsz te is.
Azért nem tartja a kapcsolatot a lányával,mert amikor elváltak a exnejével,akkor a volt felesége elköltözött a kislánnyal és nem találkozott vele valami sokat a párom.
3 éve vagyunk együtt,én 22 éves vagyok,Ő 37.
Hát.. Én csak egy dolgot nem értek, és ezt nem bántásból írom!!
Milyen kapcsolat az, ahol egy ilyen dolgot ennyire nehéz lenne megbeszélni a másik féllel? Nekem furcsa, hogy bárki is képes ide feltenni egy ilyen kérdést.
Mi 3 éve vagyunk együtt, a barátom 27 éves, én 22, nem akarunk még gyermeket csak kb. 4-5 év múlva, de mi erről minden probléma nélkül tudunk nyíltan beszélgetni...
Szeretem és Ő is szeret...de nem nagyon szereti a gyerekeket,nem tudom,hogy miért.
Még nem beszéltem neki arról,hogy gyereket szeretnék,mert nem akarom rázúdítani hirtelen.
Hát, nekem a korkülönbség is egy kicsit soknak tűnik, de ez a ti dolgotok...
Egyszerűen mond meg neki, hogy te szeretnél már gyermeket, neki mi erről a véleménye?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!