Ki milyen rágcsálnivalót ad gyermekeinek?
Figyelt kérdés
2010. nov. 23. 12:20
1/11 anonim válasza:
Ha lehet semmilyet ,mert akkor nem eszik főétkezéseknél !
2/11 anonim válasza:
Kukorica pufi, kis kerek babapiskóta, háztartási keksz,
de nem napi szinten
alma (ő szokta kérni), narancs
3/11 anonim válasza:
kölesgolyó, tejszelet, burgonyaszirom,keksz, pufi
4/11 anonim válasza:
Első válaszoló: semmit? Szerintem azért ha sós rágcsit adnál neki, akkor semmi baja nem lesz, enni is fog. Én a 2 éves lányomnak adok kölesgolyót, perecet, ropit, édesből ritkábban, de babapiskótát, háztartási kekszet, piskótatallért, gabonapelyhet(natur). A gyümölcs, tejtermékek nálunk általában uzsira mennek, nem nassolni.
5/11 anonim válasza:
második
nálunk is gyümölcs az uszi, de szokott kérni 2 étkezés közöttis és akkor adok neki.
Mostanában ahogy írtam almát, narancsot, vagy még a szőlőt szereti nagyon.
6/11 anonim válasza:
23 hós fiú
ezeket kapja:
- rudi
- kinder pingi
- kinder tejszelet
- ropi
- pufi kuki
- popcorn
- nápolyi
- keksz (győri édes, vagy sima állatos háztartási)
- Dörmi maci
- néha pár db Cheetos
- babapiskóta (inkább a krorng alakú)
szereti a házi készítésű sós/sajtos pogit, rudat
7/11 anonim válasza:
Ropi, burgonya szirom, házi pogi, házi sajtos tallér. Édeset nagyon ritkán eszik. Inkább a sósat szereti.
8/11 anonim válasza:
Tejérzékeny a fiam, leginkább én sütök valamit, almás-pitét, kókuszkockát, ilyesmiket.
Ritkán kap tej nélküli ropit, kölesgolyót, piskótatallért.
A ritkát úgy értem, h kéthetente egyszer, kb.
9/11 anonim válasza:
Az én lányom általában gyümölcsöt kér.De néha kap pufit és babapiskótát vagy ropit.
10/11 anonim válasza:
Én sem nagyon szoktam neki külön rágcsálnivalót adni,ha én eszem valamit,abból kap.Általában ha megette a kaját akkor kap rudit,joghurtot stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!