Miért van annyi ilyen kérdés, hogy "Mit vegyek a gyerekemnek szülinapra/karácsonyra"?
Amikor olyan nagy a választék. Én mindig azon kínlódom, hogy a sok jó dologból kiválasszam, amit a pénztárcánk is megenged. De mindig tudnék kapásból 5-10 dolgot is, amit szívesen megvennék nekik...
Persze nem arra gondolok, aki valaki másnak keres ajándékot, hanem aki a saját gyerekének.
"5-10 dolgot is, amit szívesen megvennék nekik"
Épp azt nehéz eldönteni, hogy azok közül Ő minek örülne igazán. :)
Mert olyan ajándékot szeretnének venni, ami korban illik a gyerekhez, értelme is van (pl. fejleszt bizonyos területeket), és a gyerek is szeretni fogja, nem lesz porfogó.
Itt a többi anyuka el tudja mondani, hogy az ő gyerekük az adott korban mit szeretett, mi vált be.
Az tény,hogy ötleteket merítenek innen a szülők,hogy milyen ajándékot is vegyenek,de nem hiszem hogy könnyebb lenne eldönteniük a válaszok után,hisz egy kérdésre jön mondjuk 10 válasz,a válaszokban 10-15 fajta játékot ajánlanak.Tehát azt gondolom nincs előrébb a kérdező.
Amúgy lehet hogy az a baj,hogy tényleg túl sok a választék,mi meg őrlődünk mi lenne a jobb ajándék a számukra.
Köszönöm. Most kaptam pár olyan szempontot, amire én nem gondoltam.
Lehet hogy én szerencsés vagyok, mi sokat járunk vendégségbe, ott könnyedén kifigyelem, hogy milyen játékra "kattannak rá", és ha olyat veszek, az mindig tuti befutó.
Velem írattak levelet a "Jézuskának", hogy mit kérek. Sokáig nem esett le, hogy tulajdonképpen vásárlólistát írtam nekik :)
Viszont ez egyszerű és hatékony módja volt a dolognak, mindig azt mondták, hogy majd a Jézuska kitalálja, hogy ebből mit kapok meg, ők se tudják. Így mindig olyat kaptam, aminek örültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!