6-7 éves gyereketek naponta mennyit játszik a számítógépen?
Nem tudok válaszolni.
Amikor én kölyök voltam, a játszótéren ütöttem el az időt.
Saját gyerekem meg még nincs.
max fél órát engednék még ebben a korban.
én 6 évesen még homokoztam,játszón szaladgáltam mondom ezt 23 évesként.
Ennyi idősen nem gépezik. Egyáltalán nincs rá szüksége.
És nem csak én gondolom így, nagyon sokan mások is.
Semmiről nem marad le, ha csak később kezdi el tanulni. Sőt.
napi 1 óra - de azt sem minden nap
de nem csak játszik hanem sokat olvas is pl a wikipédiában :-) vagy zenét hallgatnak, videókat néznek, mesét,
Enyém mondjuk nem játszik, csak mesét néz. Napi 1 óra kb.
De ha mondom neki, hogy gyere, ezt meg azt csináljuk, azonnal ki is kapcsolja. Csak addig nézi, amíg gyorsan főzök pl.
nálunk ilyen nincs... számítógép nincs, laptophoz nem nyúlhat. úgy gondolom veszélyes ha a neten szörfözik úgy, hogy még írni-olvasni se tud. mondjuk ha megtanul akkor meg még veszélyesebb lesz.
tablet van, azzal net nélkül játszhat, van egy cicás játék, olyan mint nekünk volt a tamagocsi anno, azzal játszhat, kb. heti 1x veszi elő 5 percig nyomkodja.
van playstationja, azzal így kifejezetten nincs korlátozva maga az idő. az van megszabva, hogy hétköznap nem játszat, amikor ovi van, tehát pénteken-vasárnapig játszhat, akkor ha itthon vagyunk. szokott is, nem is keveset, mondjuk tegnap 6kor jöttünk haza, játszott egy órát, fürdött-vacsizott és még egy órát játszott. de ma meg hajnal óta legozik, szóval nem szokott túlzásba esni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!