Kisfiam 5. Szülinapja lesz jövő héten. Sok kisebb ajándék vagy egy nagy az ideális?
11.es ne irigykedj mert sárga leszel :D
ha megteheti akkor tegye h ennyit költ rá
és tényleg nevelés kérdése ...
ha drága ajándékot kap de teszem azt csak évi 3x akkor (karácsony húsvét szülinap) miért lenne elkényeztetve?
Szülinap és karácsony, húsvétra és a többire édesség van esetleg valami könyv.
Már írtam, hogy nevelve van nem csak úgy kezébe dobva a tablet és lego és egy hónap múlva megnézek mi van vele.
Ha szeretne valamit és nincs semmi alkalom pl szülinap akkor segít a házimunkában vagy a kertben.
Ezt biztos nem venném meg. Egyrészt 5 évesnek nem való, másrészt horribilis az ára. Ennyit nincs értelem egy 5 éves gyerek ajandekara költeni akkor sem, ha milliárdos valaki. A gyerek nem tanulja meg értékelni a tárgyait.
Amúgy az én gyerekem 12 évesen is annak örül, ha sokmindent kap. Nálunk ez úgy szokott lenni, hogy a teljes család össze adja azt a pénzt, amit épp az alkalomra szán, ebből veszunk egy nagyobb dolgot, amire épp vágyik és sok kicsit.
"Ha szeretne valamit és nincs semmi alkalom pl szülinap akkor segít a házimunkában vagy a kertben."
Az 5 éves gyerekről beszélsz?
Az oké, hogy szülinap és karácsony, de könyörgöm tudod mennyi pénzt dobsz ki ezért? Á. Nem is írok többet.
Üdv, egy irigy
kedves GyakoriV
én meg gazdagban ... ha akartam volna csak kérnem kellet volna bármit megadtak volna nekem
de ettől függetlenül nem kértem
minden ami van magamnak szereztem meg
erre neveltek ezt "verték" belém
szóval igen tényleg nevelés kérdése !!!
Igen, de olvasd mit írt feljebb. Házimunkára fogja, meg tablet egy 5 évesnek. Borzasztó, de támadjatok csak engem. Na tényleg mentem innen.
Üdv, az irigy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!