Idegrendszeri éretlenség? Le van maradva, vagy esetleg nagyobb baj van?
Én is aggódni kezdtem mert voltak dolgai ami autizmus jele is lehet akár. Értesi problémaja nem volt. Csak ilyen pl.: Furán tologatta a kocsit, mindent rágott de legfőképp a kerekeket. Elkezdtünk egy konduktor által csinált torna sort. És nagyon sokat fejlődött . Meg indult a beszéde. Nagyon sok dolgott elhagyott az autisztikus tünetekből. Amit irtam példának már nem csinálja.Annyi hogy ő se köszön az utcán hiába mondom azt mondja. Nem. Rá hagyom de mindig elmagyarázom neki hogy kell kösszönni. Szégyenlős de hamar megbaratkozik .Na meg nagyon tudd dacolni 😊
Tényleg ne parázz rá én is igy voltam mindent össze olvastam nem kellett volna. Saját magam strsszeltem feleslegesen.
Ja az ki maradt augusztusba lesz 3 éves kisfiú. És még ő se bilizik kb szer pisilt bele. Majd a nyáron, nem erőltetem.
Utolsó voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!