Szoptatás közben csak a babátokra koncentráltok? Vagy csináltok mást is közben? Pl. : esztek, isztok, olvastok, tévéztek, telefonáltok.
Én max. tévét nézek, de imádom nézni a fiam szopizás közben.
Nem telefonálok és nem számítógépezem közben. - Elképzelhetetlennek tartom!
Én bele is bolondultam volna, ha 2-3 óránként 30-40 percig csak a babámat nézhettem volna síri csendben. :)
Olvastam, beszélgettem, tévéztem, és pont végig tudtam nézni dvd-n a Gilmore Girls 7 évadát, mert addigra kezdte zavarni. Kb 7-8 hónapos kora óta egyedül a szobájában intézzük, a férjem sem lehet bent, mert elvonja a figyelmét, de már csak napi 1-2 rövidebb alkalomról van szó. 1 éves.
Köszönöm a válaszokat! :D
5 hetes a babám. Eddig legtöbbször csendben ültünk a szobában és csak őt néztem, bambultam, gondolkodtam. Csak most érzem, hogy zavar a csend. Most a tv előtt ülünk vagy olvasok, este a férjemmel beszélgetek. Azért voltam kíváncsi, hogy ez vajon zavarja-e a babámat. De legtöbbször így is őt nézem, csak van valami zörej a háttérben :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!