Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatás közben csak a...

Szoptatás közben csak a babátokra koncentráltok? Vagy csináltok mást is közben? Pl. : esztek, isztok, olvastok, tévéztek, telefonáltok.

Figyelt kérdés
2011. ápr. 7. 12:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
inni mindig szoktam, mert nagyon megszomjazom közben. Ha fekve szoptatok, be-be szundítok én is közben:) Szokott menni a tv is, ha maratoni szopi van, akkor megnézek közben egy híradót, vetélkedőt stb. Ha itthon van a férjem, vele beszélgetek, vagy ha csörög a telefon és fontos, akkor felveszem szopi közben is. Persze mindezek mellett a kislányomat figyelem a legtöbbször, nézem ahogy szopizik, ahogy tartja a kis kezecskéit:D
2011. ápr. 8. 08:44
 12/15 anonim ***** válasza:

Én max. tévét nézek, de imádom nézni a fiam szopizás közben.

Nem telefonálok és nem számítógépezem közben. - Elképzelhetetlennek tartom!

2011. ápr. 8. 09:40
 13/15 anonim ***** válasza:

Én bele is bolondultam volna, ha 2-3 óránként 30-40 percig csak a babámat nézhettem volna síri csendben. :)

Olvastam, beszélgettem, tévéztem, és pont végig tudtam nézni dvd-n a Gilmore Girls 7 évadát, mert addigra kezdte zavarni. Kb 7-8 hónapos kora óta egyedül a szobájában intézzük, a férjem sem lehet bent, mert elvonja a figyelmét, de már csak napi 1-2 rövidebb alkalomról van szó. 1 éves.

2011. ápr. 8. 09:41
 14/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :D

5 hetes a babám. Eddig legtöbbször csendben ültünk a szobában és csak őt néztem, bambultam, gondolkodtam. Csak most érzem, hogy zavar a csend. Most a tv előtt ülünk vagy olvasok, este a férjemmel beszélgetek. Azért voltam kíváncsi, hogy ez vajon zavarja-e a babámat. De legtöbbször így is őt nézem, csak van valami zörej a háttérben :D

2011. ápr. 8. 10:01
 15/15 anonim ***** válasza:
Soha nem csináltam mást, mert valahogy tiszteletlennek tartottam volna a babámmal szemben. Csak őrá figyeltem, figyelek, hiszen a szopi nemcsak evés, hanem láthatatlan, lelki köldökzsinór, neki megnyugvás, pihenés, szeretet, az ANYA. 6hós, ha itthon vagyunk, mindig ugyanott szoptatom, csendben, nyugalomban. Se telefont nem veszek fel, sem ajtót nem nyitok, nem beszélgetek mással.
2011. ápr. 10. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!