Ajánlanál szoptatós melltartót? Kicsit problémás vagyok, hátha tudsz segíteni!
Nagyon nagyok a melleim és még lógnak is, nem kicsit. 95E-s melltartót hordok. Az első gyereknél vettem egy Triumph-ot, és ha lehajolok, akkor kiesik :)
Használtam egy Dorina márkájút, valószínűleg most is veszek, mert az jó volt. Tudsz esetleg másik márkát ajánlani, ami csinibb is?
Nekem canpol márkájú van. Csininek nem mondanám, de kényelmes, és nem esek ki belőle (85D-s-et hordok), szóval nekem bevált.
(és van egy ilyenem a sötét ruhák alá: [link] de ez úgy látom sajnos nincs E kosárral :( )
Anita márkájú melltartó. Nem olcsó, de nagyon jó, az egyik ismerősömnek G kosaras melltartót kell hordania, itt kapott.
Egyébként bármilyen hihetetlen, jó a tv-shop-os Ahhhbra is, főleg éjszakára. Én már nem szoptatok, de nekem is nagyok a melleim (szintén DD-E kosár kell), ugyan nem olyan, mint egy szuper merevítős fazon, de kényelmes és rugalmas. A vaterán már 1000 Ft körül is van, én is onnan rendeltem. Otthonra kiváló.
Szia!
Nekem 90/E a méretem és én a bonprix,hu oldalról rendeltem magamnak szoptatós melltartót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!