Babám lassan két hetes. Van hogy másfél órákat eszik és utána még mindig keres. Úgy érzem, hogy aktívan szopik de mindegy, hogy mennyi időn keresztül szoptatom mindig éhes marad! Cuppog, tömi a kezét a szájába. Miért lehet ez?
Én sem adnék cumit, ezer veszélye lehet!
Nem feltétlenül az éhségtől cuppoghat, erős szopási ingere is lehet, csak tedd mellre nyugodta, amikor kér, ez idővel mérséklődni fog!
A melled nem fog felázni a tejtől, ha jól kapja be a bimbód, ettől sem kell félned.
Egy 2 hetes baba nagyon apró még, épp hogy elszakadt tőled, teljsen normális, hogy a lehető legtöbb testközelségre vágyik, amit így tud jelezni, így tudja magának biztosítani. Na meg a sok szopi növeli a tejmennyiséget, ami a későbbiekben nem lesz elhanyagolható :)
nekem 8 hetes a babám. a 6. és a 7. hetet végigsírta szegény, mert a doktornőre hallgatva vartam hogy leteljen a 2,5 ora az etetesek kozott... azota
surubben etetem es ez max masfel ora ha ebren van,ha alszik akkor megeshet hogy 3 orat is kibir. cumit nem fogadja el. ejszaka ketszer kel szopizni es alszik is rendesen. egy szopizas minimum haromnegyed ora, de felveszem bufizni is kozben. meg elofordul h tekereg a cicin... az miert lehet? a masfel oras szoptatas normalis?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!