Hogyan tudom elősegíteni a tágulást?
Elsőre nem tágultam rendesen, császár is lett. Másodszorra szeretnék felkészülni a lehető legjobban.
Milyen tényezők befolyásolják a tágulást?
Mit tehetek szülés előtt és alatta, hogy segítsem a tágulást?
Minden tippet, trükköt, amiről hallottatok, kérlek, írjatok meg!
"Mindegy, hogy milyen módszerrel, de ha egészséges marad az anya és a baba is, akkor az a módszer volt akkor a helyes."
Ez szimplán nem igaz. Ahogy szülési komplikációk császár esetén is vannak, ráadásul a méhrepedés esélye 1.4 %, a császár miatti komplikációk pedig közel 8%-osak. De ezt majd egy másik alkalommal, egy másik kérdés alatt megvitathatjuk, nem itt és most, mert nincs köze a témához.
Ha nem mész bele a vitába, akkor miért is írtál még vagy 30 sort, amikor direkt megmondtam, hogy nem érdekel?
(A reprezentatív adatba emeljük be az erőszak megélését lelki oldalról is. Csak hogy a mindenki jól van részt kibővítsük a szülés megélésének lelki komponensével is. Arra én is kíváncsi lennék, hogy ha a császáros nők értenék, hogy ami történik velük, az az esetek kétharmadában nem életmentés, mit szólnának.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!