Mi a véleményetek erről a "husband stitch" - ről? Mennyire fájt nektek a gátvarrás szülés után (ha volt rá szükség)?
Olvastam, hogy a gátvarrás miatt sok ideig fájdalmas lehet az együttlét, bár nem tudom, mert azt mondják tornával gyorsan gyógyul.
A szülést hogyan éltétek meg?
Sajnos nem urban legend, és egyértelműen abúzus. Nagyon undorítò dolog megkèrdőjelezni azt, hogy màst bàntalmazàs èrt-e. Ez olyan, mintha azt monddanàd, hogy nemi erőszak nem lètezik, mert tèged nem erőszakoltak meg.
Nekem szerencsère nem lett varrnivaló sèrülésem, de sajnos a mai napig van olyan kòrhàz, ahol első szülésnèl automatikusan vágnak.
13-as, nem baj, ha tudatlan vagy, de ne reklámozd. Létező dolog, és szülészeti erőszaknak minősül, és igen, van olyan hentes fsz hímsoviniszta, aki direkt szűkebbre varr.
Attól, hogy téged nem, örüljél neki, és ne kérdőjelezz megy egy létező eljárást.
NEM gyakori, de az, akin éppen megcsinálják, rhadtul nem lesz boldog.
És de, a férfiak örömére van, ugyanis lehet, hogy benn harangozni lehet, de maga a hüvelybemenet szűkössége miatt jobban szorítja a péniszt, ezért kellemesebb érzés - azt hagyjuk, hogy a nőnek milyen fájdalmas.
14-es de miért csak a férfi számít hogy neki "milyen érzés"?
Persze, szűkebb a hüvely, a nőnek feszít, szúr, vág, stb, de a férfinak legyen jobb érzés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!