Bevállalnátok a negyedik gyereket?
Három fiam van, mindig is szerettem volna kislányt. Valószínű ezért bevállalunk mégy egy babát, plusz nem igazán szeretnék visszamenni dolgozni.
Akiknél 4 gyerek van mennyivel nehezebb, mint hárommal?
Anyagilag ellennék, a nagyszülök elég sokat segítenek.
40.
A szüleid pénzelnek, így ciki otthon maradni.
Én megértem. Pl nekem van kettő és én is szerettem itthon lenni nem is akartam visszamenni, de aztan kb egy eve úgy döntöttem megpróbálom megis máshogy és visszamentem dolgozni.
Nekem a férjem jól keres, nem kellene dolgoznom, de igazából én is jól keresek, és nagyon élvezem, hogy van egy családon túli életem is. Viszont bizonyos értelemben teljes embert kíván a munkám ami miatt meg bűntudatom van azokkal az emberekkel szemben akiknek nem tudom a maxot adni.
Aztán jött az a képbe, hogy gyerekkorom óta nagy családot szeretnek, de nehezen adom fel mindkettőt. Mármint most éppen a munkámat sem szeretném feladni de a nagycsaládos tervet sem, csak hát együtt a ketto nem megy, így én is valszleg majd a gyerekvállalást választom és majd a férjem lesz megint a főkereső. Sztem teljesen érthető, hogy egy nőnek az életében vannak olyan szakaszok amikor nem a karrier a fontos, az is "normális" ha sosem az a fontos és az is ha csak az. Most ezt még csak az érzi, hogy éppen mi, aki benne él.
45-ös, én meg képzeld otthon szeretek lenni a családommal és szerencsés vagyok, hogy megtehetem.
Te is inkább annak örülj, hogy szereted a munkádat, mert van aki nem szereti mégsem teheti meg, hogy otthon marad.
De nem is irigykedik mint te másokra.
Te tettél fel egy ostoba kérdést, aranybogár. Mi csak válaszolunk.
Mellesleg mit kéne gondolnom a szellemi szintedről, ha komolyan gyk-n kérdezel idegeneket, hogy akarj-e negyedik gyereket...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!