Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 4 nap nemvártig, szurkálás...

4 nap nemvártig, szurkálás alhasban, középen?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

28 napos ciklusaim vannak. Néhány napja (sajnos már pontosan nem tudom melyik nap), a héten éreztem kb. fél-1 percig tartó élesebb szúrást az alhasamban, illetve a napokban szédelgést. Ma kezdődött , hogy az alhasamban középen szúr egy kicsit, majd abbamarad. Aztán újra és újra abbamarad. Ez tart ma egész nap. A melleim fájtak az ovuláció környékén. Elmúlt, azóta pedig hol fáj, hogy elmúlik. Inkább a mellbimbó környékén. 4 nap van a nemvártig.

Jelezhetnek ezek a tünetek terhességet ? Túl korai lenne egy tesztet megcsinálni?

2023. okt. 19. 17:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
75%
Kérlek szépen, ezek a tünetek egészen pontosan azt jelentik, hogy középen szúr az alhasad. Se többet, se kevesebbet.
2023. okt. 19. 17:17
 2/11 anonim ***** válasza:
75%
Durván ezek a kérdések. Első pacsi.
2023. okt. 19. 17:25
 3/11 anonim ***** válasza:
80%

Istenem...

Nem,a hasszurka négy nappal a nem várt előtt nem jelezhet terhességet.

Mikor értitek meg,hogy az első terhességi tünet az elmaradt menzesz?

Mindent ami előtte van,PMS tünetnek hívjuk.igen,meg akkor is ha terhesség van,és nem jön meg a menstruáció

2023. okt. 19. 18:10
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Kérlek szépen ne keress tüneteket. Tudom, hogy nagyon szeretnél te is babàt, ahogy én is. Ovuláció tesztelek is, ez a harmadik hónap. Első két hónapban szét izgultam az agyam, görcsöl, szúr, húzodik a hasam alja stb…még a mellbimbómat is sötétebbnek láttam, meg duzzadtnak a melleimet. Aztán megjött. És elkeseredtem. És aztán meg rájöttem, hogy hülye vagyok én ? Pàrom is mondta, hogy lazuljak el, ne akarjuk görcsösen mert nem fog sikerülni. Elengedtem. 5 nap van a nemvártig 0 tünetem van. Élem a mindennapjaim úgy mint amikor nem volt babaprojekt. Nem nèzegetem az ovu tesztjeimet, nem olvasgatok semmiről. Sodródom…

Majd kiderül. Engedd el magad, ezek a tünetek pms tünetek is lehetnek, nem szabad, hogy ennyire kattogj ezen mert könnyen bele lehet őrülni.

2023. okt. 19. 18:46
 5/11 A kérdező kommentje:

Jó azért ne állítsuk már be úgy, mintha a nap állásából akartam volna megtudni, hogy vajon sikeres hónap vagy sem. 😅

Tapasztalatokra, véleményekre voltam kíváncsi. Valóban elvesztette az oldal az értelmét, legalábbis ebben a kategóriában mindenképp!

Mindenesetre bízom benne, hogy akik olyan stílusban válaszoltak, legalább élvezték. 😁

Szép estét Csajok!

2023. okt. 19. 20:28
 6/11 anonim ***** válasza:
Szerintem is igazad van kérdező abban, hogy ez az oldal teljesen elveszitette az értelmét!
2023. okt. 19. 20:37
 7/11 anonim ***** válasza:
47%
Egyébként én Vasárnapra nem várom de ma jelentkezett ez a mindjárt meg jön érzés de bizom benne, hogy nem fog meg jönni😅
2023. okt. 19. 20:40
 8/11 anonim ***** válasza:
66%

És ha 100-an leírják,hogy igen ez lehet terhes tünet,aztán megjön akkor nem leszel elkeseredve?

Bizakodni fogsz,hogy 100 embernek ez terhes tünet volt,neked is biztos az,aztán csalódsz

2023. okt. 19. 20:41
 9/11 anonim ***** válasza:

#5. Teljesen igazad van. Ez még a nap állásától is jelentéktelenebb 'jel'. 😉

Tapasztalat, vélemény? Szépen leírtuk: az a tapasztalat és a vélemény is, hogy az első terhességi jel az esedékes menstruáció elmaradása, semmi más.

Igazad van, az ilyen kérdésektől elveszti az oldal az értelmét sajnos és átmegy EzoTv-s szintbe...

2023. okt. 19. 20:41
 10/11 A kérdező kommentje:
😂😂😂
2023. okt. 19. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!