Az első havi fogamzásgátló beszedése után mikor kellene megjöjjön vagy kinek mikor jött meg? Nem szedtem soha.
Figyelt kérdés
Lombik miatt szedették velem és ha megjön kellene kezdenem a szurikat,de nem jött eddig pedig már 6napja abbahagytam. Kicsit türelmetlen vagyok,és aggódom is egy kicsit. 2 napja barnázok egy nagyon picit.2011. szept. 17. 18:16
1/5 anonim válasza:
A gyógyszermentes, azaz a 7 napos szünetben kell megjönnie.
2/5 anonim válasza:
Mensi első napján kell bevenni az első szemet, amikor elfogy az egy levél (28db), akkor rá max 2 napra szokott megjönni. Amikor elfogy a 28 szem utána 7 tabletta mentes nap következik, ha megjön, ha nem, de utána újra szedni kell!
3/5 A kérdező kommentje:
Akkor nekem még van 1napom rá hogy megjöjjön ,mert már 6 nap eltelt,ha jól értelmezem.
2011. szept. 17. 18:44
4/5 anonim válasza:
Tudom, hogy ez mindenkinél változó, de nekem a gyógyszermentes napoknál a 7.-en szokott megjönni.
5/5 A kérdező kommentje:
Most egy kicsit megnyugodtam,mert van más is akinek később jön a mensi. Az ismerőseim mind a 2-3-ik napra mondták. Én meg azt gondoltam valami bajom lett a tablettától, azért nem jön és, azért barnázok. Akkor remélem holnap jelentkezik.
2011. szept. 17. 19:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!