Már 4 hónapja próbálkozunk a párommal, de még mindig semmi. Nagyon szeretnénk már kisbabát! Hogy lenne a legmegfelelőbb, hogy csináljuk?
Figyelt kérdés
2007. aug. 30. 05:57
1/3 anonim válasza:
Szia, elöször is nyugalom.Nem sikerülhet elsöre.Álitólag ha hátulról csináljátok a spermák közelebröl uszhatnak ugyhogy nagyobb az esélyük:)Sok sikert.
2/3 anonim válasza:
szia!
mi 3 hónapig próbálkoztunk. Nyugi!
a mi babánk akkor fogant mikor a párom külföldre indult. abszolút nem gondoltam a babára/kivételesen/ csak rá, meg hogy mennyire fog hiányozni stb. előtte minden este romantikus séták voltak, vacsora stb, teljes boldogság. 1 hétig volt távol, és mikor kiderült a baba hatalmas lett a boldogság. azt ajánlom, hogy töltsetek el pár romantikus nyugodt napot ti is vagy menjetek el pár napra valami csendes helyre. szerintem mindegy hogy csináljátok. sok szerencsét és ne stresszelj!
3/3 anonim válasza:
Van aki az első alkalommal teherbeesik,van kinek 3-6 hónapig sem sikerül.Nekünk a párommal több mint egy év után sikerült.Úgyhogy ne aggodalmaskodj,mert mindennek megvan a maga ideje.Majd ha már(ne adj Isten)2 éve sem esel teherbe,akkor kezdhetsz gyanakodni,de aggódni semmiképpen!!!Én csak jó szerencsét kívánok nektek!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!