Milyen praktikák vannak striák ellen kismamáknak?krém/ tapaszok?
Figyelt kérdés
Még olyan szakaszban vagyok , hogy nem látszik a pocim, de szeretném idôben elkezdeni a bôröm hidratálását megfelelô eszközökkel, krémezni amùgy is szoktam magam, de tudtok ajánlani olyan természetes dolgokat, amiket a kismamák használnak ilyenkor?2023. jún. 26. 07:12
11/15 anonim válasza:
Nem szedtem és nem kentem semmit, nem lett egy sem.
De valaki meg igen, és mégis.
Én pont ezért nem használok semmit ezúttal sem, csak pénzkidobás szerintem.
12/15 anonim válasza:
Én a ”gazdaságos ” DM krémmel és olajjal kentem, csak a mellemen lett pár csík de eltűnt azóta.
13/15 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a segítségetek!:)
Anyumnak nincs olyan sok 2 gyerek után, úgyhogy akkor bízom a genetikába😊
2023. jún. 26. 11:46
14/15 anonim válasza:
Én hiába kentem szorgosan Hipp sheavajas krémmel, olajjal, stb a szülés előtti napig egy db striám sem volt, majd mikor hirtelen megereszkedett a pocak aznap, már csak szülés után vettem észre, hogy a köldököm körül kirepedezett.
15/15 anonim válasza:
A kollagén tabletta tud segíteni, belülről építeni a bőrt. Már akkor el kell kezdeni szedni, amikor elkezd nőni a has, a 3. hónapban. Nem árt persze a stría elleni krém sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!