Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen krémet használtatok a...

Milyen krémet használtatok a striák megelőzésére?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nagyban genetika, de én azért mégis használnék valamit.

Palmer’s és Ziajat nézegettem, nem akarok túl sokat költeni rá. Használtátok valamelyiket?

Illetve mellre is lehet ugyan azt kenni? Mert láttam, hogy vannak külön erre, de marketingszagú a dolog.

Köszönöm előre is!

2023. nov. 23. 17:41
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem kentem semmivel, nem lett striám.
2023. nov. 23. 20:19
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
34 hetesen úgy örültem, hogy naa, úgy látszik megúsztam a striákat, megérte a bio oil. 2 napra rá meg úgy néztem ki, mint a tigris. Kenhetsz te oda bármit. Ha hajlamos vagy repedni, akkor fogsz. Amúgy sokan esküsznek a bakkeros kollagénre is. Most azt szedtem aranyáron, 24 hetes vagyok, a cickók lufik lettek. Nem lila, de van ott is csík. Hagyom a csába. Ez van.
2023. nov. 23. 20:19
 13/29 anonim ***** válasza:
23%

Én hajlamos vagyok mégsem lett rajtam egy szál stria sem terhességtől.

(8)

2023. nov. 23. 20:28
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
8, hány évesen voltál terhes? Tini, illetve fiatalabb korban ha reped a bőr, az nem jelenti hogy terhesség alatt is fog. Nekem is vannak striáim tizen-x, 20 éves koromból, a terhességből meg egy szál sem. Pedig én aztán nem kentem magamra semmit, és kollagént szedtem. Ellenben azt olvastam, hogy egy bizonyos életkor felett már kevésbé valószínű a stria. Hát, nálam bejött 😂
2023. nov. 23. 20:37
 15/29 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, tanulságos volt! Valóban nem érdemes ezekre sokat költeni.
2023. nov. 23. 20:42
 16/29 anonim ***** válasza:

* kollagént SEM szedtem. Bocsi, kimaradt a sem :)

14 voltam.

2023. nov. 23. 20:49
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

Elsőnek Bio Oilt használtam utána DM eset mindkettő jóvolt de a striák ellen semmit nem ér semmi :)

Jók amugy de én csíkos lettem ugyanúgy

2023. nov. 23. 21:38
 18/29 anonim ***** válasza:
90%
Én 24 évesen szültem, kentem magam zsíros testápolókkal, szedtem kollagént, csak annyit híztam, amennyit kellett, addig sem voltam kövér, és úgy néz ki a hasam, combom, mellem, mintha egy balesetben leszakadt volna és visszafoltozták valahogy. Pedig a combom, mellem abszolút nem nőtt terhesség alatt. Szerintem sem érdemes többet költeni erre, mint amit alapvetően szánsz a szépségápolásra.
2023. nov. 23. 22:10
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Mivel 100 % genetika, teljesen mindegy mivel kened. Azzal kend, amivel akkor is kenned magad, ha nem volnal terhes.
2023. nov. 23. 22:46
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

Elozo vagyok, nem kentem, tul lusta vagyok es nem birom, ha zsiros a testem.

Nem lett striam egy sem, linea nigra sem ( pedig vartam), anyukamnak anno detto, pedig kettot szult, mamamnak sem, 3 gyerek utan. Szerencsesek vagyunk ebben, ennyi.

2023. nov. 23. 22:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!