34 hetesen úgy örültem, hogy naa, úgy látszik megúsztam a striákat, megérte a bio oil. 2 napra rá meg úgy néztem ki, mint a tigris. Kenhetsz te oda bármit. Ha hajlamos vagy repedni, akkor fogsz. Amúgy sokan esküsznek a bakkeros kollagénre is. Most azt szedtem aranyáron, 24 hetes vagyok, a cickók lufik lettek. Nem lila, de van ott is csík. Hagyom a csába. Ez van.
2023. nov. 23. 20:19
13/29 anonim válasza:
Én hajlamos vagyok mégsem lett rajtam egy szál stria sem terhességtől.
(8)
2023. nov. 23. 20:28
14/29 anonim válasza:
8, hány évesen voltál terhes? Tini, illetve fiatalabb korban ha reped a bőr, az nem jelenti hogy terhesség alatt is fog. Nekem is vannak striáim tizen-x, 20 éves koromból, a terhességből meg egy szál sem. Pedig én aztán nem kentem magamra semmit, és kollagént szedtem. Ellenben azt olvastam, hogy egy bizonyos életkor felett már kevésbé valószínű a stria. Hát, nálam bejött 😂
2023. nov. 23. 20:37
15/29 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, tanulságos volt! Valóban nem érdemes ezekre sokat költeni.
2023. nov. 23. 20:42
16/29 anonim válasza:
* kollagént SEM szedtem. Bocsi, kimaradt a sem :)
14 voltam.
2023. nov. 23. 20:49
17/29 anonim válasza:
Elsőnek Bio Oilt használtam utána DM eset mindkettő jóvolt de a striák ellen semmit nem ér semmi :)
Jók amugy de én csíkos lettem ugyanúgy
2023. nov. 23. 21:38
18/29 anonim válasza:
Én 24 évesen szültem, kentem magam zsíros testápolókkal, szedtem kollagént, csak annyit híztam, amennyit kellett, addig sem voltam kövér, és úgy néz ki a hasam, combom, mellem, mintha egy balesetben leszakadt volna és visszafoltozták valahogy. Pedig a combom, mellem abszolút nem nőtt terhesség alatt. Szerintem sem érdemes többet költeni erre, mint amit alapvetően szánsz a szépségápolásra.
2023. nov. 23. 22:10
19/29 anonim válasza:
Mivel 100 % genetika, teljesen mindegy mivel kened. Azzal kend, amivel akkor is kenned magad, ha nem volnal terhes.
2023. nov. 23. 22:46
20/29 anonim válasza:
Elozo vagyok, nem kentem, tul lusta vagyok es nem birom, ha zsiros a testem.
Nem lett striam egy sem, linea nigra sem ( pedig vartam), anyukamnak anno detto, pedig kettot szult, mamamnak sem, 3 gyerek utan. Szerencsesek vagyunk ebben, ennyi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!