3 nap van mestruacioig digitális teszt 3 hetes terhességet mutatat és a többi hagyomanyos is december 11 volt utolsó mens 4 napja pisilés után a wc papíron egyhe barnazasom van kicsit görcsök majd elmúlik volt így már valaki?
8.vagyok
Lehet nagyobb a terhesség igen, ritkán de előfordul.
Hogy értsd a saját példám.
Rendszeres 26 napos ciklusom van, amit követek. 12-13 nappal menstruáció előtt szokott lenni peteérésem. Most 5. hétbe vagyok, a baba középidőbe fogant ahogy a nagykönyv szerint megvan írva.
5 éve nem követtem a peteérésem, késés után 2 héttel mentem dokihoz. A baba nem 6 hetes volt, hanem 7,5. A 12 hetes ultrahang szintén megerősítette a korát.
Ilyen is van még ha ritka is... nem vagyunk robotok. Ezért mondtam h nálad is előfordulhat ha nem vagy biztos a fogamzás napjába. Én is csináltam digitálisat 4+3nál, akkor írt 2-3 hetet. Elvileg 2700-as hcg felett jelez 3+-t.
Köszönöm szépen nektek
Clearblue a neve azt csináltam a hagyomanyosokbol 2 db babyboom 2db gólyahír
Még valami bio valami nem tudom mi a neve már pontosan ..
A gyógyszert amit javasoltatok kérdeztem azt mondta nincs szükség rá .. ha meg akar maradni egy baba megfog ha nem.ugysem ...
Jajj és hüvely ultrahang volt olyan szinten fájt H ez nem igaz ... Pedig volt már nekem és nem volt ilyen érzés .. minden esetre remélem a ciszta eltűnik ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!