Egy kb.2 hónapos "anyukán" látszanak a terhesség jelei már? Hízás, keményedik, kerekdik a pocija. Stb?
Figyelt kérdés
2011. jan. 7. 15:45
2/7 anonim válasza:
Nekem 2 hónaposan semmi sem látszódott még.
38hkm
3/7 anonim válasza:
Szemfülesek az arcodról leolvashatják. :o)
A pocimról nekem a 25. héten is még bizonytalankodtak.
4/7 anonim válasza:
Én úgy éreztem, hogy látszik rajtam, hogy a föld fölött lebegek, de amikor a 11. héten elmondtam a kollégáimnak, csak lestek, nem vettek észre semmit. Mondjuk rosszul sem voltam, csak délután, de akkor már otthon szenvedtem.
5/7 anonim válasza:
Altalaban nem.
Vagy max puffadas, foleg estenkent, amit a kismamak mar gyakran eszrevesznek, valahogy felulrol jobban latszik, meg erezheto, de masok nem igen szoktak eszrevenni.
Rajtam szemely szerint meg a masodik gyerek sem latszott a 17. heten, akkor mondtuk el a nagyszuloknek is. Sajat szuleim nem vettek eszre, hogy babat varok.
6/7 anonim válasza:
Az 5. hónapig nekem nem látszott semmi.
7/7 anonim válasza:
Én most vagyok 4. hónapban és nem látszik semmi. 169 cm és 67 kg-ról indultam, most vagyok 72 kg, és azt mondják nem látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!