Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetek terhes? (bővebben lent)

Lehetek terhes? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Karácsonykor 1 hétig folyamatosan együtt voltunk a barátommal. Előtte 3 nappal jött meg és ruha nélkül aludtunk. Az előváladékot éreztem magamon "ott" ahogy összebújtunk, de a tampon bennem volt. Amikor elmúlt a menstruációm lefeküdtünk, a gumi nem szakadt ki. Elég sokáig nem szálltam le róla (2-3 perc), utánna lefeküdtünk egymás mellé és később láttam hogy a gumi alatt kifolyt a g*ci. Már meg kellett volna jönnie 3 napja, soha nem szokott késni. Nem akarok tesztet venni, mert nem merném megcsinálni. Tudom hogy elvileg nem lehetek terhes de mi van ha mégis....

Máskor már pár nappal azelőtt fáj a hasam hogy megjönne most viszont semmi, ezért is aggódom.

Szombaton lesz a szalagavatóm és sokat idegeskedek miatta. Most hogy 3 napja késik még többet idegeskedek, csak arra tudok gondolni hogy mikor jön már meg. Lehet hogy az idegeskedés miatt késik?

2011. jan. 27. 15:07
 1/8 anonim ***** válasza:
Szia! Lehet, hogy az idegeskedés miatt, igen. A szalagavató miatti stressz és a szex miatti idegeskedés is belejátszhat. Beteg nem voltál azóta? Mert az is lehet oka.
2011. jan. 27. 15:10
 2/8 anonim ***** válasza:

Egyszerűbb lenne egyet tesztelni mint itt idegeskedni..ettől csak még többet fog késni!! Szerintem nem vagy terhes de jobb ha tesztelsz !!!

Nem tudok mást mondani mint hogy tesztelj !!! a bizonytalanság sokkal rosszabb és ha negatív szombaton boldogan bálozhatsz!

2011. jan. 27. 15:11
 3/8 A kérdező kommentje:
Én is gondoltam erre hogy veszek egy tesztet és legalább megtudnám hogy biztosan nem vagyok terhes, de félek hogy mégis pozitív lenne.
2011. jan. 27. 15:18
 4/8 A kérdező kommentje:

Voltam beteg de csak megfázás volt.

Mindig bejelöltem hogy mikor jött meg és még 2009-ben volt olyan hogy 41 napra. Azután állt be mindig hogy vagy 31 vagy 32 napra megjön. Remélem tényleg nem vagyok terhes mert nagyon félek hogy mi van ha mgéis valahogy..

2011. jan. 27. 15:24
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem az első terhességi tünetem az volt, hogy több napig éreztem a "meg fog jönni" érzést, azaz fájdogált az alhasam. Úgy olvastam, hogy ez elég gyakori tünet, de ha te ezt sem érzed, meg semmi különöset, akkor nincs okod az aggodalomra. Mi majdnem fél évig nem védekeztünk mire összejött a pici.
2011. jan. 27. 15:37
 6/8 anonim ***** válasza:
vegyél tesztet légyszi és írd meg :) amúgy szerintem nem vagy az !!! fogadjunk ! :)
2011. jan. 27. 15:42
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem merek venni. De én is reménykedem hogy nem vagyok az. Ha 40. napnál járok és akkor se jön meg akkor veszek tesztet, addig inkább nem. Most próbálok nem idegeskedni, nem gondolni arra hogy lehet terhes vagyok és akkor hátha megjön. Amúgy a hasam kicsit fáj de nem úgy ahogy akkor szokott mielőtt megjönne:S Remélem tényleg csak késik.
2011. jan. 27. 16:41
 8/8 anonim ***** válasza:

Anno én is jártam így! De ha szexelni van bátorságod, akkor tesztelni is legyen! Ez együtt jár! HA szexelsz és késik akkor jön a teszt! Sok csodát hallottunk már!

Én mindig is gyógyszert szedtem ha pasim volt, de így is volt hogy késett, és akkor nem agyaltam, teszteletm!

Nekem is azt mondták hogy nem lehetek rögtön terhes ha leteszem a gyógyszert, és láss csodát, abba hagytam a gyógyszert, egyszer megjött, azóta meg 11 hetes terhes vagyok! Irány az első DM, Rossmann, vagy patika és teszt!

2011. jan. 28. 07:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!