Kétségbe estem! Most mit tegyek? A párommal vannak problémák. Eddig akarta a babát, most 8 hetes vagyok, nem is volt semmi gond, de vagy 2 napja teljesen furán viselkedik..
Az előző kapcsolatomból van már egy 5 éves lányom, most költöznénk össze a párom lakásába tavasszal, én szeptember vége fele szülnék. Szóval a páromnak kételyei vannak, hogy nem fog tudni "eltartani" 4 embert. Teljesen megváltozott. Gyedet én is fogok kapni, nem kell engem eltartani, de ő ezt nem így látja...Volt hogy sokat veszekedtünk tavaly majd kibékültünk, és akkor fogant a baba. És fél hogy csak addig lennék normális, még nem lehet elvetetni. Egyedül nem tudnék eltartani 3-unkat. Fél hogy "elrontja " az életét...
Most mi legyen? Mihez kezdjek? vagy csak megijedt? Beszélni nem lehet vele, szóval ezt ne is írjátok.
nem tudom mi a baja veled.
De TE mit szeretnél??megtartani??Terveztétek babát??
ÉN megtartanám, de ez én vagyok.
Már bocsi, de mi az, hogy veled van baja?? Felneveltél már egy gyereket, tudod, mi a dörgés, nem? Miért viselkedik így egy terhes nővel? Ilyenkor olyan mérges vagyok... megcsinálni, azt meg tudja, de felelősség...
Remélem rendbe jösztök és boldog jövőtök lesz. (Lehet, hogy csak beijedt, nem...? )
Szia,
Egy történet egy most 20hetes kismamáról:
Terhes lett áprilisban a párjától, akkor 2éves kapcsolatban.
8hetes terhes volt amikor a férfi teljesen meghülyült, és közölte nem kell neki a gyereke.
A lány nem sokkal előtte elvetélt egy babát, amit a férfi úgy megsiratott, mert családot akart a lánnyal.
Most mikor volt egy élő magzat már nem kellett, és jöhetett bármi, nem volt hajlandó vállalni a családját.
11hetesen a lány feladta a harcot egy életért, amit mások akarnak élni, és már ő is gyűlölte a gyermekét.
Elvetette.
Csak azért, mert az anyagias világban minden emberi kapcsolt elmúlt, meggyőzték, hogy neki is az a legfaszább döntés, amit hozhat...
Szeptemberben egy új pár mellett újra terhes lett, és a férfi nem hogy 6hónap után elhagyta volna, nem. Együtt közösen várják a fiukat, pedig nem milliomos család, csak valóban szeretik egymást, és nem az a fontos, hogy akkor 2évig el kell tartson három embert, hanem együtt kéz a kézben harcolnak.
A picinek az anyánk, az apának mindene megvan/lesz.
Azóta a lány boldog, és ragyog, mert valóban anya lehet/lesz.
Ha a párod egy beszélgetéssor után sem akarja a gyermekét, akkor javaslom, hogy hagyd el. Lehet, hogy a legszörnyűbb napjaidban találod meg azt a férfit, aki a lányodnak is az apja akar lenni, és a saját gyermekéért még ölne is, ha bántani akarják...
És nem az lesz számára kicsinyesen a fontos, hogy a seggét levédje, mert felelősnek kell lenni egy életért.
Beszéljétek meg újra, mi fontos neki, ugyanis ő is ott volt, mikor a picike esélyt kapott az életre. Ha semmi sem győzi meg, akkor neked kell eldöntened, mit bírsz ki.
Sok sikert.
Nagyon sok jó választ kaptál.
Valamitől megijjedt a párod.Lehet ő sohase lesz családcentrikus.Ha ilyen könnyen meggondolja magát ,akkor nem elég férfi.Főleg a te állapotodban ...vigyáznia kellene rád;nem értem.
Egy utolsó próbálkozásom lenne még feléje,mégpedig az hogy:
Rendben (MIKI? LAJOS? akárki)nem tartom meg.Biztos ezt akarod?Kérnék időpontot a nőgyógyásztól,de mindezt úgy ,h tudjon róla a párod is.
Ha nem ellenezné,ha nem szólna közbe...akkor elhagynám.
Ha megtudnám magamnak engedni anyagilag akkor megtartanám.Lehet egy rossz barát ráijjesztett,hogy majd elhízol stb.
Szia!
Te írtad le,hogy veled van baja...Tehát tudod a választ már nem akar téged.:(Egy közös gyerek pedig mindenképp összekötne és ezt nem akarja.Ha most nem hagy el,akkor nemsoká....
Lépj te előbb!!!
Elképesztő pasik futkosnak a világban,aki ugyan nem védekezik,de aztán ítélkezni azt tud utólag.Nem akarlak bántani,nagyon sajnállak téged,mert tudom hogy 8 hetesen az ember lánya mennyire sérülékeny egyébként is.Soha ne dönts a gyereked kárára,ne vedd el az életét azért,mert nem kelletek az apjának.(az ilyen az nem apa!)Egyébként én is úgy gondolom,hogy talán egy "jó" haver tőmte meg valami negatív dologgal a fejét,mert sok ilyet hallok.remélem hogy jól fogsz dönteni,és sok sikert kívánok neked az életben,és könnyű szülést!Drukkolok neked!
Egy 30 hetes kismama
Szia!
Szerintem még ne aggódj, nálunk is hasonló történt.
A párom, mikor meglátta a tesztet mindenkinek elmondta, hogy kisbabánk lesz. Aztán egy nap minden megváltozott...már 10 hetes terhes voltam,mikor közölte, hogy 2hetem van eldönteni, mit akarok, mert ö nem akarja ezt a gyereket! Mondtam, hogyha egyedül is maradok, ezt a gyereket én akarom! Rá 3 napra elmentünk ultrahangra (ahova elöször nem akart jönni!) és mikor meglátta a gyerekét, könnybelábadt a szeme!
mikor hazaértünk bocsánatot kért, ugyanis fogalma sem volt róla, hogy már ilyen fejlett a baba!
Ha pasiknak általában kézzelfoghatóvá kell tenni a babát, akár uh segitségével!
Kitartás! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!