SOS! Mit jelent rám és főleg a babára nézve a vizelet üledékben a következő? A doki azt mondta, ez normális terhesség alatt, nem kezeljük. Nem lehet baj? Aggódom. 26 hkm
Figyelt kérdés
Baktérium: pozitív ++ (ez nem tetszik)...
Vörösvértest: 2/HPF
Laphámsejt: 4/HPF
Tüneteim - kis folyást a terhesség elejétől leszámítva - nincsenek.
2011. febr. 16. 20:30
1/5 anonim válasza:
hát nekem max 8 hetesen volt ilyen, de nekem attól hogy nem ittam elég vizet. ma már 3 liter vizet iszom napi szinten.valószínűleg ha az orvos azt mondta hogy normális akkor nem lehet gond.lehet hogy 3+ fölött már szólt volna..védőnődet megkérdezted??
2/5 anonim válasza:
Nem tudom pontosan, hogy mit jelentenek ezek az eredmények, de szerintem kezelni kellene. Kérdezz meg más dokit is, esetleg ha jó a védőnőd, ő is tud segíteni
3/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm! Azt hiszem ezeket fogom tenni. Másik orvos és védőnő.
2011. febr. 16. 21:10
4/5 anonim válasza:
A baktériumra zinnat tablettát írt fel nekem a doki, nem nagy gond...
A laphámsejt természetes, hogy van benne(bőrsejt).
A vörösvértestet nem tudom...
5/5 A kérdező kommentje:
Megosztom veletek, mire jutottam, hátha másnak is lesz hasonló gondja.
Először is, vizeletleadáskor az első cseppeket nem a pohárba, hanem a WC-be kell ereszteni :-) Nekem ez új volt. Különben értékelhetetlen a teszt.
Nincs gyulladás, mert a vérképemben a fehérvérsejtszámnak emelkedettnek kéne lenni, de az normális.
Úgyhogy tényleg nem nagyon kell vele törődni.
2011. febr. 17. 14:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!