23 hetes kismama vagyok. Napok óta érzékeny a jobb vesém, hol érzem, hol meg teljesen elmúlik. Laborom teljesen jó lett. Nektek is érzékeny a vesétek?
szerintem simán lehet, nekem úgy szokta nyomni a pici, hogy időnként be is görcsöl. Hát hajnalba erre kelni nem egészen kellemes dolog és sajnos ahogy nő egyre jobban és egyre többször nyomja és görcsöl be. Nekem azt tanácsolták, hogy nagyon sokat igyak és naponta többször legyek négykézláb kb 10 percig és akkor nem fog pangani a vizelet a vesékben, így a görcsök meg a vesefájdalmak sem jönnek elő. Szerintem érdemes megpróbálni. Nekem segített.
üdv 38 hetes km
Nekem is ugyanez van, 29 hetes vagyok, a múlt héten kiderült, h annyira nyomja a vesémet Miss baba, hogy a jobb o. vesémben enyhe tágulat keletkezett, ami majd visszaáll, ha megszületett a Pici.
Ennek érdekében napi 4-4,5 l folyadékot írtak elő, szigorú bal oldalon fekvést, és ún. vese tornát, ami abból áll, h négykézláb előre-hátra kell ringatózni naponta több alkalommal vagy 2 percig.
Sok boldogságot!
Ez legyen a legnagyobb bajunk! Szívből kívánom! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!