Mit vegyek fel? Tiszta depis sírós kismama lettem.
Vékony szoknyácska kevés pénzért? Bikinifelső szintén kevés pénzért (pl tesco)
Szoknyácska jól néz ki bikinifelsővel és pocakkal :) (szerintem)
Ne keseredj el, élvezd a nyaralást!!
Minden jót!
Bikini, vagy egyberészes fürdőruha, csípőre kötött strandkendővel...? Csak akad valami a szekrényben, ami rádjön!
A Tescoban tényleg elég reális áron lehet fürdőruhákat találni. Ott vettem én is magamnak olyan bikinit, aminek a felsőrésze hosszú, hogyismondjam, nem tudom a nevét... 5000Ft-ból kijött az alsó és a fölső együtt. Most persze nagyon ráfeszül a pocakomra, az pedig nem lesz egyből olyan szülés után, mint előtte, úgyhogy utána is majd szépen ápol és eltakar. :) Nem egy alaklomra szól, az biztos! A pocaknak különben sem tesz jót, ha közvetlenül éri a napfény!
Amúgy pedig ne keseredj el ilyesmin, nem maradsz narancsbőrös örökre!
Akit pedig zavar, hogy kismamaként változott a tested, azt minősíti...!
Élvezd a nyaralást!
35 hetes babás
Szia! A tescoban tényleg jó kis fürdőruhákat lehet kapni, potom pénzért. Én pl. tankinit vettem, amihez kis fürdősort van.
Jó nyaralást!
Szia! én a Balcsihoz mentem tavaly, pocakosan.
vettem új fürdőrucit, mert nem bírtam volna úszkálás nélkül (annyira jó volt matracon lebegni!!! súlytalanság érzet...).
a lényeg, hogy most is az a jó rám. A cicim annyira megnőtt. a fenekemen pedig -bár már kemény izmos a fél évnyi tornától- még mindig jól mutat. mert a csípőm ugye nem ment össze. ez kétrészes bikini, én is strandkendővel hordom.
szerintem nem bánnád meg (én pl. 3 ezerért vettem triumph akció volt asszem a slágerben), mert nekem az a nyaralás feledhetetlen, sokáig ez az utolsó gondtalanul töltött idő. és fontos, hogy pocakosan is jól érezd magad!!!
képzeld, amikor a vízben pocskoltam, nekem még fiatal fiúk is udvaroltak :) aztán amikor kimentem a partra, előbukkant a pocak, majd hasra estek :)
Jó nyaralást!!! érezd jól magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!