Van itt olyan kismama aki egyedulallo mert apuka lelepett? Csak erdekelne hogy egymagam vagyok-e ezzel a dologgal? 15 hetes kismama.
Én 10. héttől a 30. hétig voltam így. Most megint megpróbáljuk, jónak tűnik.
De, a helyedben elkezdenék gondolkodni azon, hogy akarom-e, hogy ez a pasi, ha egyszer úgy áll fel neki, vagy éppen már nem, és megjelenik x év múlva, hogy akarja a gyereket és vannak JOGAI, akkor jó lesz-e az Neked, vagy a Gyereknek. Én ezt elég igazságtalannak tartom, hogy a következő 20 évben, ha egyszer így beállít, és pl. Te már boldog kapcsolatban vagy egy rendes férfival, aki sajátjának tekinti a babát, jó lesz-e bárkinek is, ha az igazi apuka elkezd követelőzni.
Nálam lelépett az apuka az elején, és, ha akkor okosabb lettem volna a témában, aláíratok vele egy nyilatkozatot arról, hogy lemond a gyerekről egyszer és mindenkorra, dátum, aláírás, két tanú, én elfogadom.
Érdemes ezen gondolkodni, nehogy bíróság legyen a vége, és ide-oda viheted a gyereket, és Te is kikészülhetsz.
2. vagyok.
Anyós?
Kitartás, kedves kérdező!
Remélem, hamar megoldódik és a legjobban fognak alakulni a dolgaid!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!