Székesfehérváron a Család és Nővédelmi központban adnak UH képet a babáról?
Figyelt kérdés
Az első UH-ra készülök majd, akkor leszek kb 7 hetes. Hogy müködik ott ez a kép dolog? Adnak maguktól, vagy kérni kell? Természetesen kifizetem! Nem fog a doki dumálni érte, hogy még nem sok látszik a babából, nem érdemes képet nyomtatni róla? Ez is megfordult a fejemben!2010. ápr. 13. 10:14
1/8 anonim válasza:
Én Auth doktornál voltam a nővédelmiben a 8. héten. Nekem adott képet, mert nagyon szépen kértem, de mondta, hogy ne mutogassam senkinek ott, hogy kaptam, rakjam el mélyen a táskámba, és már csak akkor vegyem elő, ha kiértem a váróból :) Szóval nem gyakran adnak képet, de ha kérsz, gondolom nem mondanak nemet.
2/8 anonim válasza:
Szia! a Várkörúton az én lányomnak adtak ennyi idős kismami korában.lehet, hogy ovosfüggő, ő az Auth doktorhoz járt.
üdv.
3/8 anonim válasza:
Szia!
Adnak,igen,én is az Authnál kaptam
4/8 anonim válasza:
de jó itt mindenki Auth dokihoz járt?én is:)nagyon birom,bár én nem kaptam képet mikor kértem mert nem volt nyomtatója vagy mi,akkor tudtam megnézni mikor az uh.csinálta,de akkor mindig megmutatta.ti mikor voltatok?nekem 2 hós a pici lányom:)
5/8 anonim válasza:
Szia, én a Szőkéhez jártam... és kérés nélkül adott a 12. héten :)
6/8 anonim válasza:
Persze, a Szőke Kati a felesége:-)))
7/8 A kérdező kommentje:
Sziasztok lányok, de sok fehérvári van hehe :D Örülök, hogy írtatok. De a kérdésem az is lenne akkor, hogy az Auth doki csinálja az UH-t? Mert régen az Ifj Nagy László volt az ultrahangos. :) Az Auth melyik napokon rendel? Köszi a válaszokat! :))
2010. ápr. 13. 14:56
8/8 anonim válasza:
auth kedd kivételével minden nap délelött,keddre időpontot lehet kérni,akkor délután van,22/316-154 vagy a 505-167 számon.én az ifj nagynál kezdtem,a 7 héten eljöttem tőle az auth-hoz.nem részletezném:(én teljesen megvoltam elégedve auth dokival,ja és csinál uh.-t,ami ellenvetés volt vele kapcsolatba,hogy folyamatosan azt mondta nagy baba lesz,és 2980-nal született a kislányom.de csak javasolni tudom,és tényleg sokan is járnak hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!