Javasolnátok motoros telefontartót?
Figyelt kérdés
Olvastam, hogy rezgés az rongálja a telefont meg ilyenek úgyhogy teljesen tanácstalan vagyok. Milyen telefontartót érdemes venni motorra? Iphone se 2020 és most egy 50-es supermotom van.2023. máj. 31. 16:59
1/7 anonim válasza:
Igen, de dízel motorost vegyél az kevesebbet fogyaszt. 🤣
2/7 A kérdező kommentje:
Most nem tudom hogy mit fogalmaztam furán de oké
2023. máj. 31. 18:05
3/7 anonim válasza:
Ha a rezgés károsítaná a telefont, akkor miért van a telefonon rezgő üzemmód? Nem károsítja. Sima motoros telefontartó oszt jónapot.
4/7 A kérdező kommentje:
Olvastam, hogy a képstablizátort rontja el de nem tudom. Az a baj nem tudom milyet lenne érdemes venni ami stabil is. Terepen is használnám úgyhogy jó ha stabil.
2023. máj. 31. 19:43
5/7 anonim válasza:
Mégis minek terepen motorozáshoz telefon tartó?
Beteszed a háti zsákba és majd ha kell kiveszed.
6/7 A kérdező kommentje:
Navigációnak jól jönne. Nem crossozásra vagy hard endurora kell csak ha megy az ember földúton 30-al 40-el vagy többel kicsit akkor ne essen le a telefon.
2023. máj. 31. 20:02
7/7 anonim válasza:
Nem a képstabilizátort , hanem a motoros lencserendszert rázza szét, mert az mozgó alkatrész. Lehet is látni, mikor fókuszál.
A motochargebar-nak van , olyan tartója ami rezgécsillapított, de ezek sem arra vannak kitalálva, hogy te földúton közlekedj vele, sőt én azt mondom, hogy az 50-es supermotora se tenném fel, mondom ezt úgy, hogy van nekem is ilyen, és még műúton is rettentően rázkódik, mert hiába a hosszú rugóút, ha nincs mellette tömeg. Ezzel szemben meg a 650-es túraendúróm, a maga 230 kilójával szépen vasalja azokat az úthibákat, amit az SX50 nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!