Hol tudtok autófesték keverést SPRAY formában Budaörs környékén, esetleg Bp XI kerület?

válasza:autóspray-t nem lehet kevertetni!!!(hogy?)
DE VISZONT ha nem akarsz drága festéket,akármelyik festékboltban ahol kevernek szineket,kikevernek neked olyan színt,a tankajtó alapján!
de viszont ahhoz kell kompresszor meg festékszórópisztoly!

válasza:előző vagyok
vagy keress hasonló színű fújós-festéket

válasza:Jobb helyeken kevernek és spray flakonba is töltik.
Én tudok ilyen helyet, de Budaörstől kb. 80 km.

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Konkrétan egy 1991. évjáratú mitsubishi colt 1.3 szeretnék átnézetni,az olajdeknit kéne felragasztani,kicsit cicereg a motor arra kéne ránézni és esetleg olajcsere,mindez emberi áron(lehetőleg ne kerüljön mindez annyiba mint maga az autó,és az bizony nem ér sokat^^) Ha...
Régi és veterán autókkal foglalkoznak
Fiat stilohoz keresek festék sprayt, metál bordó színű, a kódja 04 a forgalmiban. Valaki tudna segíteni, hol kapható ilyen festék?
A kérdésem az lenne, hogy a VIII. kerületben található Rigó utca környékén tud-e valaki nem fizetős parkolási lehetőséget? További kérdésem az lenne, hogy ha letakarom az autót ponyvával akkor megbüntethetnek-e a parkolóőrök? Előre is köszönöm a válaszokat!
A Csigavér az közel van, de olvastam, hogy idegbetegek az oktatók:S Vagy még a jogsicentrumot, a Corvinnál... Nemtudom hova menjek:((( Oktató neveket léci írjatok!!! Tapasztalatokat várok! Köszönöm :)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!