Daewoo lanos ról mik a vélemények (vagy a jól bevált suzuki)?
alkatrész ellátással nincs gond, mert a chevrolet gyártja tovább a márkát..
Viszont inkább 1 Suzuki , mint 10 daewo..
vezettem mindkettot.bar suzukit tobbet..1.6swiftet
mindketto elegge fapados.
a suzuki motorilag halhatatlan..a daewo heti szinten volt rossz..mindig valami apróság(spanomnak) DE nem altalanositok csak a tapasztalatomat irom.En ennyi penzbol inkabb suzuki 1.3 vagy f astra
ja es ez sem utolso :) :
Nemtudom azóta hol tartasz az autóvásárlásban, de én is ugyanebben a cipőben voltam. Nem volt sok pénzem, Szuzukit akartam mert keveset fogyaszt, végül egy 2002-es Daewoo lanosnál kötöttem ki, 1.4-es szervós, klímás.
Egy hónapja vettem az autót és nem bántam meg.
Életemben eddig még (csak) 4 féle autót vezettem.
1. Amivel tanultam vezetni: 2007-es toyota yaris (Nekem kicsi volt 190cm vagyok.
2. Haverom 1.3as szuzukiját
3. OPEL astra F-et
4. a mostani autómat, amit 1 hónapja vettem, a daewoo lanost.
Kényelem szempontjából magasan a daewoo a legjobb ezek közül. főleg így hogy szervós is meg klímás is. De nem csak erre gondolok, az egész beltér. Az astra f eszméletlenül kényelmetlen, a szuzoki műszer fala meg bele zörög a pofádba, arról nem beszélve, hogy a kátyúkon sem megy át olyan szépen mint a daewoo...
Sokan szidják a daewoo-t, azok is akik nem tudják, hogy opel motor van benne. Ha jól tudom az Opel astra F motorja... alkatrészt lehet hozzá kapni, az opel astra alkatrészek jók bele.
Ha kell a kényelem, akkor Lanost vegyél, ha nem kell és fontosabb a fogyasztás, meg a spórolás, akkor szuzukit.
Én nagyon elégedett vagyok a daewoo lanossal, nem kéne ezek után szuzuki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!