A vasutasok egy magja miért ilyen mindent is tudó, toxicus alak?
Kezdjük ott, hogy nem a jegyvizsgálóra, mozdonyvezetőre gondolok, hiszen egy, én is mozdonyvezető akarok lenni, kettő valóban velük nincs semmi baj.
Van olyan Facebook csoport hogy elk*rt vasútfotók, ahol a nagy vasútasok (közöttük elég sok a forgalmista) mások vonatos képeit, avagy mások képét kezdik el fikázni, személyeskednek. Más FB csoportban is megfigyelhető a jelenség, a folyamatos okoskodás, kijavítás (nem, nem építőjeleggel), de olyat is olvastam, ahol egy lány akart mozdonyvezető lenni, és az egyik mávos dolgozó elhordta mindennek, mert a konyhában van a helye.
Ahogy elnézem, akik valamelyest közelebb vannak a vasút világához két csoportra oszlik, egyik aki barátságos, örömmel beszél ezekről (pl én, és jó pár mozdonyvezető), aztán van olyan, aki másokat gyaláz(jó pár forgalmista, avagy hobbifotós).
Nem kell az ilyenekkel foglalkozni, a saját életük sikertelenségét akarják kivetíteni másokra, attól érzik jól magukat, ha a célszemélynek rossz.
Nem kell nekik megadni ezt az örömet, simán figyelmen kívül kell hagyni, amit írnak, nem szabad reagálni a kommentjeikre stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!