Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » 23-án lesz a központi írásbeli...

23-án lesz a központi írásbelim matekból! Milyen feladatokat érdemes jobban átnéznem előtte?

Figyelt kérdés

nagyon félek, mert igaz, hogy jó tanuló vagyok, de matematikám csak 3-as.valahogy nem értem a matekot.próbáltam interneten megoldani központi írásbeliket, de nem jó eredményekkel.

szerintetek milyen feladatokat lenne érdemesebb átnéznem?

vagy ha tudtok még ilyen oldalakat, ahol vannak fent régiek, azt szívesen venném.Köszönöm előre is!

14/L

2010. jan. 14. 14:02
 1/3 Harmoka ***** válasza:
Oktatási Minisztérium honlapján fent vannak a régi feladatlapok 3 évre visszamenőleg. Próbáld meg azokat megoldani.
2010. jan. 14. 14:16
 2/3 A kérdező kommentje:
köszi
2010. jan. 14. 14:23
 3/3 anonim ***** válasza:

hogy pontosak legyünk itt: [link]

Ezek nem nehezek, logika kell hozzájuk meg alapismeretek.Az időre figyelj nagyon (tapasztalat).Én azon buktam pontokat hogy nem tudtam befejezni,de tényleg egyszerűek a feladatok:)

2010. jan. 14. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!