Miért baj, ha nem vagyok kitűnő?
Szia! Nyugalom, az iskolák 95%-a csak a főtárgyak (matek, magyar, töri, idegennyelv, és a legtöbb helyen egy választott természettudományi tárgy, azaz vagy föci, vagy kémia, vagy biosz) átlagát számolják, és azt ők nem is látják hogy te rajzból négyes vagy, vagy a szóbelinél ha kell vinned az ellenőrződet is. De ha látnák is, akkor sem érdekelné őket, hacsak nem kifejezetten rajz szakos suliba mész.
Én most felvételiztem és ugyanez volt nekem is, és sok ideig én is nagyon aggódtam emiatt, amíg az osztályfőnök el nem mondta hogy ez egyáltalán nem számít bele, az iskolák maguk döntik el hogy mely tantárgyakat veszik figyelembe (ez a legtöbb iskola honlapján a felvételi tájékoztatóban benne van).
Remélem segítettem, és mégegyszer: NYUGI! :))
*csak a szóbelinél
bocsánat az elírásért :)
Sokkal több értelme van annak, ha valaki csak arra koncentrál ami érdekli, és abban lesz jó, mint annak, hogy kényszeresen mindenből próbál megfelelni.
Ha lesz gyerekem én biztos nem fogom elvárni, hogy minden kamu tantárgyból ötös legyen, helyette koncentrálhat azokra amik tényleg fontosak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!