Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Kecskeméten melyik OKJ-s...

Kecskeméten melyik OKJ-s műkörömépítő tanfolyamra érdemes elmenni?

Figyelt kérdés
Most készülök és csak a Crystal és a Kapos tart oktatást Kecskeméten. Érdemes elvégezni náluk. Sajnos nem túl sok jót halottam az oktatás színvonaláról. Túl sokan vannak, elsiklanak a részletek felett stb.
2012. febr. 3. 22:14
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Első OKJ-s képzés, Kéz- és Lábápoló, Műkörömépítő tanfolyam. Ingyen, vagy fizetnem kell érte?

Még nem töltöttem be a 23. életévem (20 éves leszek idén) és szeretnék erre a tanfolyamra jelentkezni, nem végeztem még el egyetlen OKJ-s képzést sem, fizetnem kell a tanfolyamért? Ha nem, akkor mindenhol ahol meghirdetik, tudok ingyen tanulni?

A kézápoló és műkörömépítő tanfolyamnak az írásbeli része milyen?

Már halottam azt is hogy csak munkavédelmi kérdések vannak benne, de azt is hogy minden! (bőrgyógyászat, anatómia, stb.)?? Segítsetek légyszi!!!

Milyen tapasztalataitok vannak az EFEB-bel kapcsolatban? Kéz-és lábápoló, műkörömépítő tanfolyamra jár valaki hozzájuk?

Sok mindent olvastam róluk, van, amelyik tanfolyamuk jó, van, amelyik nem. Remélem, tudtok segíteni! Köszi!

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!